Direcția Generală pentru Acțiuni Climatice și Energia (DG CLIMA) este încântată să anunțe deschiderea apelului pentru selecția noilor Ambasadori ai Pactului European pentru Climă.

Această oportunitate oferă indivizilor pasionați de acțiunile climatice din comunitățile lor șansa de a se implica activ în lupta împotriva schimbărilor climatice la nivel european.

Apelul pentru Ambasadori ai Pactului European pentru Climă este deschis până pe 15 octombrie 2023, iar DG CLIMA îi invită pe toți cei interesați să aplice pentru această poziție cheie. Aceasta este o oportunitate unică de a face parte dintr-o rețea europeană dedicată acțiunilor climatice și de a contribui la eforturile de combatere a schimbărilor climatice.

Ambasadorii Pactului Climatic European au un rol crucial în informarea, inspirarea și sprijinirea politicii și acțiunii climatice în comunitățile și rețelele lor. Ei sunt pilonii care fac posibilă răspândirea ideilor și a conștientizării în întreaga Uniune Europeană, lucrând alături de sute de oameni cu viziuni similare. Această funcție oferă, de asemenea, acces la instrumente și resurse valoroase și creează o platformă pentru vizibilitatea activităților lor.

Ambasadorii Pactului Climatic European se implică într-o varietate de inițiative, de la campanii de conștientizare și educație la organizarea de evenimente și colaborarea cu organizații partenere. Aceștia sunt cu adevărat campioni ai acțiunii climatice la nivel local și regional.

Pentru a aplica pentru funcția de Ambasador al Pactului European pentru Climă, vă rugăm să completați cererea de candidatură până la data limită, 15 octombrie 2023. Pentru a afla mai multe despre rolul Ambasadorilor și pentru a depune cererea, apăsați pe acest link: https://climate-pact.europa.eu/get-involved/become-pact-ambassador_en

Sunteți gata să faceți diferența în lupta împotriva schimbărilor climatice? Uniți forțele cu noi și deveniți un Ambasador al Pactului European pentru Climă! Prin implicarea dumneavoastră, putem construi împreună un viitor mai sustenabil și mai sigur pentru generațiile viitoare.

Pentru informații suplimentare accesați link-urile

https://climate-pact.europa.eu/index_en

https://climate-pact.europa.eu/ambassador-call-applications-toolkit_en

Despre Pactul European pentru Climă

Pactul European pentru Climă este o inițiativă a Uniunii Europene care adună indivizi și organizații din întreaga Europă pentru a susține acțiunile climatice și pentru a promova schimbările necesare pentru a combate schimbările climatice. Acesta este un efort comun de a crea o Europă mai verde și mai rezistentă la schimbările climatice.

Pin It on Pinterest

Share This