Uniunea Europeană oferă oportunități remarcabile pentru jurnaliști și creatori de conținut regionali și locali prin programul EUinMyRegion de călătorii de studiu la Bruxelles.

Această inițiativă oferă participanților șansa de a-și extinde cunoștințele despre politica de coeziune, fondurile UE și funcționarea mai largă a Uniunii Europene.

Despre Program

Programul include o excursie de două zile la Bruxelles, în perioada 19-22 martie, cu încă două excursii planificate în lunile aprilie și mai. Participanții vor avea ocazia să viziteze instituțiile UE și să urmeze cursuri de formare dedicate. Scopul este de a oferi jurnaliștilor și creatorilor de conținut informații detaliate despre politica de coeziune a UE, abordarea UE în gestionarea fraudei și a gestionării defectuoase a fondurilor.

Cunoștințe și Experiențe

Pe durata programului, participanții vor intra în contact cu experți din diverse țări ale Comisiei Europene. Vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine politicile UE, cu accent special pe politica de coeziune. De asemenea, vor explora instrumentele de date relevante pentru domeniul lor de activitate.

Contribuții la Proiectul European

Participanții nu numai că vor dobândi cunoștințe valoroase, dar vor și contribui la avansarea proiectului european prin reportajele lor. Prin stabilirea legăturilor cu colegi jurnaliști din diverse țări și regiuni ale UE, se va facilita schimbul de idei și experiențe, consolidând astfel comunitatea europeană de jurnaliști și creatori de conținut.

Cum să Aplicați

Jurnaliștii și creatorii de conținut interesați pot aplica până pe 8 ianuarie prin vizitarea site-ului oficial al programului: https://www.euinmyregion-mediatrips.eu/.

Beneficii Acoperite

Comisia va acoperi cheltuielile de călătorie și cazare pentru toți participanții la program, oferind astfel șansa unei experiențe educaționale fără griji financiare.

Pentru mai multe informații și pentru a aplica, vizitați https://www.euinmyregion-mediatrips.eu/.

Nu ratați această oportunitate unică de a vă dezvolta cunoștințele despre Uniunea Europeană și de a contribui activ la comunicarea și înțelegerea politicilor europene. Aplicați acum și faceți parte din călătoriile de studiu la Bruxelles cu EUinMyRegion!

Pin It on Pinterest

Share This