Institutul European de Administrație Publică (EIPA) și partenerii săi oficiali sunt încântați să anunțe lansarea ediției EPSA 2023-24 și a apelului de candidaturi. Odată cu cea de-a 9-a ediție a EPSA, continuăm să oferim o oportunitate unică tuturor organismelor din sectorul public din Europa de a-și prezenta proiectele inovatoare și de a prezenta soluții practice atât pentru provocările prezente, cât și viitoare.

După vremuri excepționale, EPSA 2023-24 rămâne în fruntea abordării problemelor complexe de politică și a răspunsului la provocările continue în elaborarea politicilor și furnizarea de servicii publice.

Această ediție, care se desfășoară în cadrul Anului European al Competențelor, are tema „Stimularea inovării prin învățare” și evidențiază importanța învățării reciproce pentru inovarea și reforma din sectorul public.

În plus, va include o fază extinsă de depunere pentru a sprijini solicitanții, returnarea Ceremonia de premiere în persoană și diseminarea îmbunătățită a cunoștințelor și cursuri de formare orientate pentru a sprijini dezvoltarea capacităților.

Salutăm depunerea proiectelor în trei categorii de premii:

  • Inovație în administrația publică
  • Tranziție verde și durabilitate
  • Transformare digitală

Trimiterea proiectului oferă o oportunitate de a vă prezenta soluțiile inovatoare, de a obține recunoaștere din partea cetățenilor și a partenerilor din sectorul public și de a deveni parte a rețelei europene de excelență în sectorul public.

Pentru a vă trimite proiectul, accesați Formularul de aplicație online. Vă rugăm să vizitați site-ul EPSA pentru mai multe informații, cererea de candidaturi și Ghidul de aplicare.

Termenul limită de aplicare este 30 septembrie 2023.

Prezentați-vă realizările la EPSA 2023-24 și alăturați-vă comunității inovatorilor și agenților de schimbare din Europa. Fii schimbarea de care Europa are nevoie și ajută-i pe alții să învețe din succesul tău!

Pin It on Pinterest

Share This