EuroPCom, Conferința Europeană de Comunicare Publică, este cea mai mare reuniune anuală de experți din Europa în domeniul comunicării publice și este organizată în comun de instituțiile UE. Cea de-a 14-a conferință EuroPCom are loc pe 26 și 27 iunie 2023 la Bruxelles și online.

Înregistrarea la EuroPCom 2023 este acum deschisă. Evenimentul poate fi de un interes deosebit pentru tine! Cea de-a 14-a ediție se va concentra pe viitoarele alegeri UE din 2024 cu sloganul „Communicând Democrația – Comunicarea Europei”.

Pentru înregistrarea la EuroPCom 2023 acceasează link-ul : https://dyn.cor.europa.eu/event/sessions?id=EuroPCom_20233281378047

Cu următoarele alegeri europene la doar un an distanță, EuroPCom din acest an se referă la democrație.

Sub sloganul Comunicarea democrației – Comunicarea Europei, experți în comunicare de la nivel local, regional, național și european își vor împărtăși cele mai bune practici în ceea ce privește strategiile de comunicare de succes și vor discuta despre cum să implice alegătorii.

Ei vor analiza, de asemenea, modul în care dezinformarea afectează democrația și modul în care soluțiile de date deschise pot împuternici cetățenii, printre multe alte probleme de actualitate!

Pin It on Pinterest

Share This