Dacă ești în căutarea unui sprijin financiar pentru a implementa acțiuni inovatoare în orașul tău, acum ai o oportunitate deosebită. EUI (Uniunea Europeană a Inovării) a anunțat lansarea celei de-a doua cereri de propuneri pentru acțiuni inovatoare, cu un buget generos de 120 de milioane EUR din finanțare FEDR (Fondul European de Dezvoltare Regională). Acesta este momentul tău să fii îndrăzneț, să îți asumi riscuri și să pregătești noi soluții inovatoare pentru orașul tău.

Proiectele care vizează ecologizarea orașelor, turismul durabil sau valorificarea talentelor în orașele în scădere pot beneficia de finanțare prin acest apel. În cazul în care propunerea ta este selectată, poți primi până la 5 milioane EUR în cofinanțare FEDR pentru a-ți implementa proiectul într-un interval de maximum 3,5 ani.

Termenul limită pentru depunerea proiectelor este 5 octombrie 2023, ora 14:00 CEST (Central European Summer Time). Este important să pregătești o propunere solidă și coerentă care să evidențieze impactul pozitiv pe care îl poate aduce în comunitatea ta.

Informații detaliate despre acest apel, inclusiv cerințele și procedurile de aplicare, pot fi găsite pe pagina oficială a EUI. Accesând link-ul furnizat în continuare, vei putea obține toate informațiile necesare pentru a-ți pregăti proiectul și pentru a-ți maximiza șansele de a obține finanțare pentru ideile tale inovatoare.

https://www.urban-initiative.eu/calls-proposals/second-call-proposals-innovative-actions

Sprijinul financiar oferit prin acest apel reprezintă o oportunitate valoroasă pentru orașele din întreaga Uniune Europeană de a dezvolta și implementa soluții inovatoare și durabile. Proiectele selectate vor contribui la dezvoltarea durabilă a comunităților, la protejarea mediului și la îmbunătățirea calității vieții cetățenilor.

Nu pierde această șansă unică de a-ți transforma ideile în realitate și de a face diferența în orașul tău. Depune proiectul tău înainte de termenul limită și fii parte din mișcarea inovatoare care modelează viitorul orașelor europene.

Pin It on Pinterest

Share This