Horizon Europe, programul emblematic de cercetare și inovare al Uniunii Europene, oferă oportunități semnificative pentru cercetători, instituții de cercetare și întreprinderi inovatoare. Pentru a vă asigura că nu ratați aceste oportunități, vă îndemnăm să accesați informațiile esențiale și resursele necesare pentru pregătirea cererilor de propuneri.

Programul  Horizon Europe oferă o gamă largă de oportunități de finanțare pentru proiecte de cercetare și inovare în domenii cruciale.

Pentru a vă asigura că sunteți la curent cu informațiile relevante și resursele necesare pentru a vă pregăti cererile de propuneri, vă recomandăm să urmați linkurile de mai jos:

Linkul către resursele pentru domeniile: Climă, Energie și Mobilitate

Link-ul către resursele pentru domeniile: Alimentație, Bioeconomie, Resurse naturale, Agricultură și Mediu

Termenul limită pentru depunerea cererilor de propuneri este februarie 2024, iar acest lucru vă oferă timpul necesar pentru a vă pregăti în mod corespunzător și a dezvolta proiectele de cercetare și inovare.

Horizon Europe reprezintă o oportunitate unică de a contribui la soluționarea problemelor globale precum schimbările climatice, securitatea energetică, inovația în agricultură și protejarea mediului înconjurător. Vă încurajăm să vă implicați și să vă pregătiți pentru depunerea cererilor de propuneri pentru a face parte din eforturile europene de a aduce soluții inovatoare pentru aceste provocări majore.

Horizon Europe este programul-cadru de cercetare și inovare al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027. Cu un buget semnificativ, programul urmărește să stimuleze cercetarea și inovarea în Europa pentru a aborda provocările globale și a contribui la creșterea economică și dezvoltarea durabilă.

Pin It on Pinterest

Share This