În misiunea de a încuraja noua transformare europeană a Bauhaus, EIT digital, EIT Climate-KIC, EIT Food, EIT Manufacturing și EIT Urban Mobility caută cele mai inovatoare proiecte care dezvoltă soluții care fac ca Europa să fie mai durabilă, să includă și să îmbunătățească calitatea cetățenilor de viaţă. Anunțat inițial de președintele von der Leyen în adresa sa de stat a Uniunii și lansat de Comisia Europeană la începutul anului 2021, noul Bauhaus european, sau NEB, pe scurt, traduce acordul european european într -o experiență tangibilă și pozitivă în care toți europenii pot participă și progresează împreună.

Comunitatea EIT este în mod ideal plasată pentru a sprijini implementarea NEB, deoarece a creat cel mai mare ecosistem de inovare din Europa cu peste 2 000 de parteneri (afaceri, cercetare, educație) care cooperează în peste 60 de hub -uri din Europa. Prin implicarea cu inovatorii europeni și societatea civilă în general, comunitatea promovează afacerile prin crearea și creșterea start-up-ului, precum și contribuie la educația și implicarea cetățenilor.

Start-up-urile europene sau extinderea la scară care determină o schimbare durabilă pentru orașe, industrii, climă, alimente, bunăstare și calitatea generală a vieții sunt încurajate să aplice.

Cele mai bune 20 de companii vor primi servicii de asistență de accelerație în valoare de un total de 1 milion EUR (50 000 EURO fiecare). Aceștia vor beneficia de coaching de afaceri, mentorat, internaționalizare și sprijin de strângere de fonduri, precum și acces la rețeaua vastă a celei mai proeminente comunități de inovare din Europa.

Solicitanții trebuie să demonstreze impactul social și economic al soluției lor și modul în care întruchipează cele trei principii de bază ale noului Bauhaus european.

Alăturați-vă noului european Bauhaus Booster 2.0 și lăsați-vă soluția inovatoare să contribuie la realizarea unei societăți europene neutre de carbon, digitale, circulare și incluzive!

Aplicațiile sunt deschise până la 13 martie 2023.

Mai multe informații găsiți pe această pagină.

Pin It on Pinterest

Share This