Echipa Centrului de Informare Europe Direct Regiunea Centru, parte a Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, este încântată să lanseze campania “Europa pe Înțelesul Tuturor.” Scopul acestei campanii este de a încuraja cetățenii din Regiunea Centru să înțeleagă mai bine Uniunea Europeană (UE), proiectele și programele europene, inițiativele și modul în care pot beneficia de fondurile europene, concentrându-se pe cuvintele și conceptele dificile.

Uniunea Europeană sprijină autoritățile și mediul privat să investească în dezvoltarea comunităților locale pentru creșterea nivelului de trai a societății civile. UE este o sursă importantă de oportunități și dezvoltare, dar uneori ne simțim descurajați de terminologia complexă. Cu ajutorul campaniei vom explica, detalia, exemplifica informațiile existente pentru a înțelege mai bine sintagmele europene.

Prin această campanie, cetățenii vor înțelege mai bine Uniunea Europeană, proiectele și fondurile sale. Astfel, e mai ușor să se implice și să beneficieze de oportunitățile oferite de UE.

Scopul Campaniei:

Încurajarea cetățenilor din Regiunea Centru să înțeleagă mai bine Uniunea Europeană, proiectele și programele europene, inițiativele și și modul în care pot beneficia de fondurile europene, concentrându-se pe cuvintele și conceptele dificile.

Cum să Participi:

Urmărește pagina de Facebook a EUROPE DIRECT Regiunea Centru (https://www.facebook.com/EDregiuneacentru).
Participă la campaniile online organizate pe pagina noastră pentru a învăța mai multe despre UE și pentru a adresa întrebări cu privire la cuvintele și conceptele dificile.

Scopul Campaniei:

Scopul principal al campaniei “Europa pe Înțelesul Tuturor” este de a sprijini cetățenii din Regiunea Centru să înțeleagă mai bine UE și să se implice activ în proiectele și oportunitățile europene. Cu ajutorul acestei campanii, dorim să înlăturăm barierele lingvistice și să facilităm accesul la informații importante legate de Uniunea Europeană.

Pentru mai multe detalii și actualizări privind campania “Europa pe Înțelesul Tuturor,” vă invităm să vizitați pagina de Facebook a EUROPE DIRECT Regiunea Centru și să vă alăturați acestei inițiative educaționale și informative.

Pin It on Pinterest

Share This