Aplicați acum la Programul Pilot Cities și alăturați-vă unui program care sprijină orașele europene să testeze și să implementeze abordări inovatoare pentru decarbonizarea rapidă, lucrând în zone tematice și silozuri funcționale în sprijinul transformării sistemice.

Alăturați-vă celei de-a doua cohorte de orașe-pilot și primiți o subvenție între 12 și 20 de milioane de euro alături de asistență practică pentru a testa metode inovatoare de reducere rapidă a emisiilor de gaze cu efect de seră!

Asistență practică și sprijin

Pe lângă granturile substanțiale, orașul dumneavoastră va beneficia de asistență practică și consultanță specializată pentru a testa metode inovatoare de reducere rapidă a emisiilor de gaze cu efect de seră.

Oamenii de știință și experții în domeniul schimbărilor climatice vor lucra alături de echipa noastră pentru a asigura succesul proiectelor de decarbonizare.

Cum puteți aplica?

Pentru a profita de această oportunitate unică, vă invităm să consultați ghidul de aplicare și să depuneți cererea până în 6 Noiembrie 2023.

NetZeroCities își propune să creeze un viitor mai sustenabil și mai verde, iar alăturarea Programului Pilot Cities reprezintă un pas semnificativ în această direcție.

Pentru mai multe informații despre Programul Pilot Cities – NetZeroCities și pentru a accesa ghidul de aplicare, vă rugăm să vizitați https://netzerocities.eu/pilot-cities-programme.

Pin It on Pinterest

Share This