Oportunitatea de a obține o bursă prestigioasă și de a contribui la viitorul Uniunii Europene este acum la îndemâna cercetătorilor junior și experților în politici sub 35 de ani. Academia Premiului Charlemagne a lansat apelul pentru cereri de bursă pentru anul 2023/24, adresat celor interesați să exploreze modalități prin care UE poate deveni mai competitivă la nivel global, mai durabilă și mai eficientă în luarea deciziilor.

Dacă sunteți un tânăr cercetător pasionat și aveți o diplomă postuniversitară, aceasta este o șansă extraordinară de a vă implementa propriul proiect de cercetare, beneficiind de o bursă în valoare de 25.000 de euro.

Programul de burse Charlemagne Prize 2023/24 reprezintă o platformă prin care cei mai promițători minți din domeniul cercetării și politicii pot contribui la modelarea viitorului UE. Informațiile complete despre cerințele de aplicare și procesul de selecție pot fi găsite pe site-ul oficial al academiei.

Termenul limită pentru depunerea cererilor este stabilit pentru 1 septembrie 2023, oferind astfel ocazia tuturor celor interesați să se implice în această inițiativă deosebită.

Pentru detalii suplimentare și pentru a depune cererea dumneavoastră, vizitați site-ul Academiei Premiului Charlemagne.

Pin It on Pinterest

Share This