Dacă ai poftă de schimbare și de implicare, reprezinți un grup format din cel puțin cinci tineri cu aspirații similare (indiferent dacă este vorba despre un grup informal sau despre o organizație de tineret) și vrei să depui un proiect la următoarele termene limită pentru Corpul European de Solidaritate, participă la cel mai apropiat curs ACCES. Acum ai posibilitatea să te înscrii la Arad, Buzău sau Craiova. La aceste ateliere vei învăța să scrii un proiect de solidaritate sau un proiect de voluntariat.

Nu se percepe taxă de participare, iar costurile pentru cazare, masă și serviciile de formare sunt acoperite de ANPCDEFP – Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale. Costurile pentru eventualul transport reprezintă cofinanțarea participantului.

 

Calendarul cursurilor de formare

Data desfășurare             Loc desfășurare Termen de înscriere      

28 – 30 iunie 2019             Arad                  26 mai 2019       

28 – 30 iunie 2019             Buzău                26 mai 2019       

28 – 30 iunie 2019             Craiova             26 mai 2019       

Formularul de înscriere pentru Arad: https://www.eurodesk.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1446

Formularul de înscriere pentru Buzău: https://www.eurodesk.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1445

Formularul de înscriere pentru Craiova: https://www.eurodesk.ro/evenimente-det/vrs/IDev/1448

 

Ce fel de proiecte se finanțează prin Corpul European de Solidaritate?

Proiectele de solidaritate sunt un excelent punct de plecare prin care te poți implica comunitate. Au o abordare extrem de flexibilă și prietenoasă, adresându-se nu numai organizațiilor de tineret, dar mai ales grupurilor informale de tineri.

Proiectele de voluntariat reprezintă unul din cele mai eficiente instrumente de intervenție prin care poți să beneficiezi de energia și creativitatea tinerilor din toată Europa de care poate beneficia atât organizația cât și comunitatea ta.

Detalii:  https://www.suntsolidar.eu/

Pin It on Pinterest

Share This