Serviciile de potrivire oferite de Smart Cities Marketplace au scopul de a ajuta orașele și consorțiile de orașe cu propunerile lor de proiecte pentru a atinge neutralitatea climatică. Serviciile oferite urmăresc să ajute la identificarea proiectelor sau la modelarea în continuare a ideilor de proiecte pentru a deveni bancabile prin asistență tehnică personalizată. Serviciile de potrivire urmăresc, de asemenea, să ajute investitorii să găsească propuneri de orașe inteligente. Proiectele cu un nivel de maturitate ridicat pot fi susținute în continuare prin întâlnirile de afaceri cu Rețeaua de investitori a platformei. Suportul Smart Cities Marketplace este astfel oferit pe parcursul etapelor „Explorare”, „Formare” și „Încheierea” proiectelor respective.

Orașele interesate sau consorțiile de orașe pot răspunde furnizând cât mai multe informații posibil în formularul de participare, disponibil aici, cu detaliile proiectelor lor.

Apelul este deschis timp de șase săptămâni de la lansarea sa, după care vor fi evaluate aplicațiile și o monitorizare personalizată va fi asigurată cu privire la serviciile de confecționare pe care le poate oferi piața orașelor inteligente.

Un răspuns în perioada de timp a acestui apel va asigura că aplicația dvs. este urmată prompt.

Cu toate acestea, formularul de admisie este disponibil permanent pe site -ul web, în cazul în care doriți să aplicați într-o etapă ulterioară (vor urma alte apeluri).

Termenul limită de aplicare: 31 martie 2023.

Găsiți aici mai multe informații despre apel.

Pentru a fi eligibile pentru acest apel, cererile trebuie să respecte următoarele cerințe minime:

Cererile trebuie să privească conceptele de proiect care vor fi situate într-unul dintre statele membre ale UE sau într-o țară eligibilă în cadrul Programului Horizon Europe

Solicitanții trebuie să reprezinte un oraș sau un consorțiu, inclusiv cel puțin un oraș care susține proiectul. Orașele mici și mijlocii, ceea ce înseamnă că orașele cu mai puțin de 100.000 de locuitori sunt principalul grup țintă al confecționării, deși orașele mai mari sunt, de asemenea, binevenite să se aplice.

Solicitanții trebuie să fi identificat un proiect sau o tehnologie adecvată pentru intervenție (adică, în domeniul energiei curate, a mobilității durabile și a soluțiilor digitale), a zonei geografice în care este planificat proiectul, principalii beneficiari țintă ai proiectului și principalii părți interesate a fi logodit.

Solicitanții pot profita, de asemenea, de serviciile de piață a orașelor inteligente, care oferă sprijin pentru dezvoltarea ideilor de proiect. Pentru a pregăti și/sau a îmbunătăți proiectul pentru a deveni eligibil pentru o aplicație, vă recomandăm să consultați colecția din ce în ce mai mare de broșuri de soluții disponibile pe site -ul Smart Cities Marketplace aici.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru completarea formularului de admisie, puteți consulta documentul de orientare disponibil sau puteți contacta piața Smart Cities prin Helpdesk. Nu toate câmpurile sunt obligatorii, dar – în funcție de cât de avansată este ideea de proiect – încercați să oferiți cât mai multe informații.

O zi de informații despre apel este planificată să fie organizată online la scurt timp după publicarea acestui apel. Mai multe informații vor fi furnizate pe site-ul web. Vă rugăm să rețineți că piața Smart Cities nu oferă subvenții, dar proiectele trebuie să fie potrivite cu investitorii în faza de „tranzacție”.

Pin It on Pinterest

Share This