Lucrezi într-o instituție publică, într-o unitate de învățământ, o organizație sau asociație și interacționezi cu mai multe persoane din publicul general? Ai un blog, vlog sau un cont social-media urmărit de mulți tineri? Ești jurnalist? Ești influencer și postările tale setează trenduri?

Ești din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș sau Sibiu? Avem evenimente, premii și activități pentru tine, dacă dorești să faci parte din Rețeaua Multiplicatorilor de Informații europene. Intră pe link-ul de mai jos până în 3 martie 2021 și înscrie-te!

Ce face un multiplicator de informații?

Primește informații pe diverse teme, fonduri, evenimente, activități europene și le redistribuie sau le prezintă într-un fel mai accesibil celor care îl urmăresc. Pe website, pe Facebook, pe Insta sau pe blog-ul personal. Rolul membrilor rețelei constă în primirea noutăților privind implementarea proiectelor finanțate cu resurse europene, în vederea redistribuirii acestor informații în cadrul organizației unde activează, dar și către cetățeni, multiplicând astfel impactul informațiilor primite. În același timp, ei vor putea să ne transmită la rândul lor informații, care vor fi redistribuite în cadrul rețelei.

Ce beneficii are multiplicatorul de informații?

În primul rând află primul informațiile. Face parte dintr-o rețea de la care poate primi sau căreia îi poate da informații relevante. Vom organiza anual un eveniment îi cadrul căruia îi vom premia pe cei care au cele mai bune și mai relevante rezultate. Iar apoi, la fiecare sfârșit de an, multiplicatorul va primi un set de materiale promoționale, pentru eforturile făcute. Pentru îmbunătățirea constantă a activităților rețelei, ne propunem să organizăm un ”Forum regional”, la care vor putea participa cei mai activi membri și unde, pe parcursul a 2-3 zile, se vor prezenta proiectele pe care instituțiile, organizațiile sau firmele le gestionează, se va face schimb de bune practici și lecții învățate, vor fi organizate scurte training-uri și vor fi premiate cele mai bune idei sau rezultate de comunicare din Regiune.

Cine gestionează Rețeaua de la nivelul Regiunii Centru?

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru coordonează procesul de planificare și programare a dezvoltării în Regiunea Centru, iar pentru următoarea perioadă de programare financiară europeană a fost desemnată Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional (POR) 2021-2027. Complementar, ADR Centru derulează un proiect de informare cetățenească pe teme europene, având sprijinul direct al Comisiei Europene și al Reprezentanței CE în România. În această perioadă este în proces de evaluare cererea noastră de continuare a proiectului de informare a cetățenilor, prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, pentru anul 2021 și următorii.

Cine poate face parte din rețea?

Membrii ce pot fi desemnați să facă parte din rețea reprezintă personalul executiv implicat în coordonarea și derularea proiectelor cu finanțare nerambursabilă, precum și persoanele implicate în activități de comunicare, atât din cadrul instituțiilor, cât și din rândul societății civile, al mediului educațional și mass-media

Pe această cale, dacă doriți, vă invităm să completați până în 3 martie 2021, acordul de participare la această reţea de multiplicatori de informaţii, precum şi datele de contact ale persoanei/persoanelor desemnate să facă parte din rețea și sunt gata să redistribuie informațiile (cu nume, prenume, e-mail, telefon), ce va participa şi colabora cu reprezentanții ADR Centru şi cu ceilalţi multiplicatori, la viitoarele acţiuni şi evenimente care se vor desfăşura în vederea realizării obiectivelor propuse de ADR Centru. Pentru acord și înscriere, accesați link-ul: https://forms.gle/u6R1MV4f9YLcSDpy6 

Menționăm că înscrierea în această Rețea de Multiplicatori de Informații de la nivelul Regiunii Centru respectă toate prevederile GDPR, în conformitate cu Politica ADR Centru privind utilizarea datelor personale, pe care o regăsiți pe pagina www.adrcentru.ro.

Pin It on Pinterest

Share This