Am intrat în linie dreaptă cu cele patru dezbateri organizate pentru a sublinia relevanța gesturilor noastre, implicarea prin vot, prin participare la consultări publice și acțiuni europene. 

Vino la concursurile care-ți permit să arăți dacă „ai cuvintele la tine” din #regiuneacentru. 

Europa are nevoie de mai multă unitate, sau statele membre trebuie să aibă mai multă putere?

? Cei mai buni vor câștiga participarea la o super tabără de leadership, unde se vor relaxa și vor învăța de la specialiști în comunicare, media și democrație.

Toți vor câștiga timp de calitate, obiecte utile și dialoguri interesante. 

✍️ Înscrie-te aici, ca participant sau în public:
http://bit.ly/dezbatere-concurs.  

Hai alături de noi și vei pleca acasă cu materiale interesante, provocări utile și cel puțin un obiect promoțional. 

Te așteptăm să vii la:

  • Alba Iulia – 8 aprilie 2019, Aula Mare Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia
  • Sibiu – 15 aprilie 2019, Aula Magna, Universitatea Lucian Blaga Sibiu
  • Târgu Mureș – 18 aprilie 2019, Aula Universității, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș
  • Brașov – 23 aprilie 2019, Sala mică, Cinema Patria

De la ora 12.00 la 14.00, indiferent de locație, vom discuta și dezbate despre impactul UE în viața noastră și cum putem contribui la îmbunătățirea lucrurilor. 

Evenimentele au loc în cadrul seriei de dezbateri organizate de Centrul Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, cu sprijinul partenerilor: Asociația Forum Apulum, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș și Primăria Municipiului Brașov.

                        22 a

Cine decide viitorul Europei?
De data asta, trebuie să ne asumăm toți responsabilitatea pentru ca viitorul să fie mai bun. Atunci când toată lumea votează, toată lumea câștigă! Europe Direct Regiunea Centru organizează pentru cetățenii din Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu). Informează-te să poți vota în cunoștință de cauză și să contribui la viitorul Europei.

În plus, poți câștiga un loc în tabăra de leadership ce va avea loc în august, unde vei putea să cunoști tineri ca tine și să participi, timp de trei zile, la ateliere cu specialiști în comunicare, media și democrație.

Pentru înscriere ca participant sau membru al publicului, completează formularul de aici: LINK FORMULAR.

Toți participanții vor primi materiale informative și promoționale.
Dacă pentru un concurs se vor înscrie mai mult de șase persoane, organizatorul va face o selecție, pe baza textului argumentativ din formularul de înscriere. Participanții la concurs vor primi detalii despre tema de dezbatere cu minim cinci zile înainte de desfășurarea evenimentului. Poziția în cadrul concursului (PRO/CONTRA) va fi desemnată doar la momentul evenimentului.
Membrii echipelor de concurs vor primi câte un tricou a cărui culoare va determina echipa, iar la final obiecte promoționale și diplome de participare. În cadrul fiecărei dezbateri, organizatorul va alcătui un juriu, care va decide echipa câștigătoare, luând în considerare criterii predefinite și votul publicului și va desemna persoanele din rândul concurenților care sunt selectate pentru a participa la tabăra de leadership (două persoane). A treia persoană ce va participa la tabără va fi selectată din rândul publicului, prin tragere la sorți.

Evenimentele sunt organizate în cadrul proiectului ”Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru”, finanțat de către Comisia Europeană și Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru.

 

Pin It on Pinterest

Share This