Vă așteptăm în 10 mai 2019, în Alba Iulia la Crosul Europei. În șanțurile Cetății din fața Catedralei Ortodoxe, ne pregătim pe ritmuri muzicale, de alergare. Puteți alerga o tură sau două și plecați acasă cu materiale, amintiri, bună dispoziție, poze și dorința de a reveni și în 2020. Dacă doriți, puteți participa pentru a suține alergătorii. 

Ce activități mai aveți pregătite? Momente muzicale susținute de grădinițele din Alba Iulia și de artiști locali, un photo-boot de unde pleca cu o poză cu prietenii, puncte de revigorare cu fructe și dulciuri pentru cei prezenți.

Pentru înscrieri accesați link-ul https://bit.ly/2Dbon8v.

Sponsorii evenimentului: Selgros Cash&Carry, Joma România, Romaqua Group Borsec, Apidava SRL și alții. 

Parteneri Media: Ziarul Unirea, Radio Unirea FM, Radio Reîntregirea, Atlas FM, Alba24.ro, AlbaȘtiri.ro, Alba Sport, precum si revistele Urbea mea și Pro Alba.

Sponsorii vor oferi:

Selgros Cash&Carry: premii tombolă + premii finaliști +punct de energizare cu fructe, dulciuri, băuturi

Joma Romania – 4 premii, constând într-un trening + tricou + șort, pentru finaliștii la o tură și două ture.

Romaqua Group Borsec: premii finaliști + premii tombolă, 1800 sticle apa 0,5l

Apidava- săculeți de energizare la START- toți cei ce se înscriu primesc un săculeț cu 5 pliculețe de miere

Organizatorii: toți cei înscriși vor primi un tricou, numere de înscriere, un material informativ și unul hand-craft. Toți cei ce vor trece linia de sosire vor primi materiale promoționale.

Numerele de înregistrare vor intra automat in tombolă, de aceea trebuie păstrate pentru a le prezenta la final, dacă sunt extrase.

Tot spectatorii, voluntarii si partenerii vor putea lua un bilet de tombolă  pe care îl pot ridica pana la start-ul competitiei de la cortul semnalizat.  

Fii și tu printre cei ce aleargă în 10 mai 2019 și aleg în 26 mai 2019. 

Vezi comunicatul de presa si regulamentul: http://europedirect-adrcentru.ro//stiri/stiri-regiunea-centru/1274-crosul-europei 

Pin It on Pinterest

Share This