Centrul Europe Direct Regiunea Centru vă invită să participați la Săptămâna Europeană a competențelor profesionale, un eveniment anual în cadrul căruia organizațiile locale, regionale și naționale prezintă 

cele mai bune metode de educație și formare profesională (VET- vocație educațională și training). După cinci ediții, evenimentul a devenit o platformă de schimb pentru părțile interesate de EFP (educație și formare profesionale) din întreaga Europă și nu numai.

Perioada de desfășurare este 9-13 noiembrie 2020.

Aici puteți găsi evenimentele înregistrate până acum. Pagina arată numărul de evenimente înregistrate pe țară și vă permite să descărcați lista evenimentelor în format Excel. Această resursă vă oferă informații detaliate despre organizațiile din țara dvs. care au înregistrat un eveniment și vă pot oferi idei despre ce alte organizații să contactați.

CUM PUTETI PARTICIPA ÎN CADRUL SĂPTĂMÂNII EUROPENE?

  • Organizarea și înregistrarea unui eveniment / activitate

 CINE?

Toate evenimentele sau activitățile VET din Europa care au avut loc din martie până în decembrie 2020, au posibilitatea să se inscrie si de a fi asociate cu Săptămâna europeană a competențelor profesionale. Anul acesta se încurajează părțile interesate de VET să organizeze, de asemenea, evenimente / activități digitale pentru promovarea VET – ar putea fi un webinar, o campanie de presă digitală, un târg de cariere online, Facebook Live, Instagram Live sau o altă întâlnire online.

 CUM?

• Împărtășirea poveștii lor VET

Sunteți în contact cu studenții VET? Încurajați-i să ne trimită poveștile lor de succes VET și să inspire viitorii studenți din toată Europa. Există o secțiune specială pentru acest lucru pe site-ul web a Săptămânii Europene. Citiți poveștile organizațiilor și ale persoanelor și inspirați-vă de modul în care VET le influențează viața și comunitățile.

DE CE? • Susțineți premiile de excelențăPremiile de excelență VET reprezintă o oportunitate excelentă de a prezenta organizații sau de a împărtăși pasiunea și angajamentul față de VET. Premiile recunosc oameni, organizații și proiecte remarcabile dedicate și îi recompensează pentru eforturile lor. Votul public va începe pe 1 octombrie pe site-ul web al Săptămânii europene a competențelor profesionale. Asigurați-vă că susțineți nominalizații dvs. preferați!

ALĂTURĂ-TE CONVERSAȚIEI! Utilizați #EUVocationalSkills și #DiscoverYourTalent pentru a urmări conversația online.

Facebook: https://www.facebook.com/socialeurope/

Twitter: https://twitter.com/EU_Social

Vă puteți abona la buletinul informativ al Săptămânii competențelor profesionale europene pentru a fi la curent cu cele mai recente evoluții privind săptămâna, VET și învățarea adulților.

Pin It on Pinterest

Share This