Dorim să premiem cât mai multe propuneri și idei de proiecte din Regiunea Centru. Am prelungit termenul de înscrieri până în 6 noiembrie 2020, pentru două competiții online cu titlul ”Forum Europa” și ”3Recreativ”.

Anunț:Centrul Europe Direct Regiunea Centru, din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru -prelungire înscriere termen.

Update!!! Calendarul concursului:

Înscriere proiecte: 15 iunie- 15 octombrie. Prelungire până în 6 noiembrie 2020.
Promovare propuneri: 9-25 noiembrie 2020,
Constituire juriu și evaluare: 26 noiembrie-3 decembrie
Publicare rezultate: 4 decembrie.
Premiere: cel târziu până în 20 decembrie 2020.

Exprimați-vă re-Creativ! – prin fotografii, scurt video, testimoniale, eseuri, pictură sau desen, interpretare muzicală. Prin aceste competiții, scopul nostru este de a stimula creativitatea, dialogul și familiarizarea tinerilor (a publicului larg în general) din Regiunea Centru cu prioritățile noii Comisii, formarea gândirii critice, înțelegerea fenomenelor care afectează funcționarea democrației în UE și în lume, conștientizarea relevanței sprijinului european ce a accelerat dezvoltarea localităților, importanța contribuției individuale la consultări și activități publice.

Vă readucem aminte:

“3 RECREATIV” – COMPETIȚIE ON-LINE

 Considerați că este important să reducem consumul de resurse naturale care se vor epuiza din cauza numărului mare de utilizatori? Vă gândiți la o propunere sau deja aplicați diverse soluții în domeniul protecției mediului sau reciclării? Considerați că avem nevoie, în zonele în care locuim, de un aer mai curat, de soluții care să ne permită să reducem poluarea sau să o contracarăm? Cunoașteți sau doriți să aflați mai multe despre aceste teme, pentru a vă exprima punctul de vedere? Dacă răspunsul este DA la oricare dintre aceste întrebări, atunci vă așteptăm să participați la competiția noastră on-line!

Prin această provocare dorim să scoatem la suprafață creativitatea, inventivitatea și inovația cetățenilor din Regiunea Centru și nu numai, indiferent de nivelul de educație, de poziția socială sau de nivelul de trai, cu scopul pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții tuturor. Pentru cei mai buni avem și recompense, iar cele mai bune propuneri ale voastre vor fi promovate și transmise mai departe celor ce creează programe sau susțin idei și proiecte în domeniul protecției mediului înconjurător.

Detalii, link-uri materiale utile și regulament: http://europedirect-adrcentru.ro//stiri/stiri-regiunea-centru/1391-3-recreativ-competitie-on-line

 

FORUM EUROPA COMPETIȚIE ON-LINE

Vă exprimați ideile, să propuneți proiecte sau să transmiteți opinii și soluții pe trei teme importante pentru fiecare cetățean european: democrație, mod de viață și economie.

Dacă aveți propuneri ce susțin o comunitate europeană în care să trăim mai bine, cu drepturi egale și soluții pentru recunoașterea lor, programe pentru siguranța și protecția cetățeanului și a mediului, atunci trebuie să știți că și Comisia Europeană urmărește aceste obiective prin programele pe care le elaborează și susține. Ca atare, Europe Direct Regiunea Centru invită publicul larg să transmită un mesaj celor din jur și nu numai, legat de modul în care percepe sau vede fiecare sprijinul european.

Participanții la această competiției on-line pot vorbi despre șansele acordate unui membru al familiei sau prieten, de susținerea unei afaceri, de investiții publice sau de orice alte beneficii pentru cetățeni, realizate pe plan local, ca urmare a sprijinului acordat României de Uniunea Europeană. În acest moment, în jurul nostru sunt foarte multe proiecte finanțate de Uniunea Europeană, iar oamenii pot avea propriile opinii, idei de proiecte sau soluții care au – la rândul lor – nevoie de sprijinul UE. Le așteptăm! Acest an ne oferă tuturor oportunitatea de a fi creativi, de a comunica în mediul on-line. Creativitatea pe care o folosește fiecare va fi recompensată atât printr-un premiu financiar, cât și prin contribuția pe care ideea respectivă o va avea la dezvoltarea personală, socială și economică a comunității noastre.

Detalii, link-uri materiale utile și regulament: http://europedirect-adrcentru.ro//stiri/stiri-regiunea-centru/1390-forum-europa-competitie-on-line

Pin It on Pinterest

Share This