VĂ LANSĂM O PROVOCARE: PREGĂTIȚI-VĂ DE ALERGARE,
FIE PLOAIE, FIE SOARE!

În 5 mai 2017, la Crosul Europei, sărbătorim Ziua Europei și 10 ani de când România este stat membru al UE. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, Fundaţia PAEM Alba și Primăria Municipiului Alba Iulia, prin Centrele Europe Direct Regiunea Centru și Europe Direct Alba Iulia, vă invită

să participați începând cu ora 10:00, la cea de-a a IV-a ediție a Crosului Europei. Sunt deja circa 100 de persoane înscrise on-line din județele Alba, Sibiu, Hunedoara și Cluj și alți 400 de elevi din județele Alba și Sibiu, care și-au confirmat participarea.

Vă așteptăm în șanțurile Cetății Alba Carolina să dăm startul Crosului Europei, începând cu ora 12.00. Biciclete, excursii la munte, rucsaci, brățări smart, dar și diverse vouchere, vor fi premiile cu care sunt recompensați cei ce trec primii linia de sosire la Crosul Europei, ediția a IV-a. Fiecare persoană înscrisă primește un tricou și o brățară reflectorizantă, iar cei care încheie cursa vor câștiga alte obiecte promoționale.

Luați-vă prietenii și cel mai frumos zâmbet pentru a captura cele mai spontane momente în imagini, bucurați-vă de muzică și plecați acasă cu frumoase amintiri europene! Centrele Europe Direct Regiunea Centru și Alba Iulia au adus la Crosul Europei un photo-boot, dar și momente muzicale și de dans pregătite de școli și grădinițe. Participanții la evenimentul organizat de Ziua Europei se vor bucura de dansul majoretelor și alte surprize.

Și în acest an, ca și la fiecare ediție a Crosului Europei, soții Suflețel vor fi prezenți, urmând a fi premiați de europarlamentarul Victor Negrescu. Povestea de viață a soților Emil și Margareta Suflețel din Alba Iulia, care a început în anul 1959, ne-a inspirat, și, de anul trecut, trofeul ce premiază o minte sănătoasă într-un corp sănătos, se numește ”SUFLET EUROPEAN”. Provocarea lansată la acest eveniment este de a alerga alături de ei, fie ploaie, fie soare, o tură sau două și toți finaliștii vor avea de câștigat.

La buna desfășurare a acestui eveniment colaborează Consiliul Județean Alba, Direcția județeană pentru Sport și Tineret Alba, dar și Liceul de Arte și Muzică Alba Iulia. Mediatizarea evenimentului a fost realizată de către partenerii noștri mass-media: Capital TV, Alba Carolina TV, Ziarul Unirea, Unirea FM, Radio Reîntregirea, Radio Ardeleanu, Atlas FM, Pro Alba, Știri si reportaje Alba, Alba 24, Alba Sport. Sponsorii care vor acorda premii sunt: Devron SRL, Pensiunea Vraja Muntelui, Cabana Cotul Arieșului, Hotel Parc, Pepsi SA, Mercur Grup, Pensiunea Select, Cafeneaua 3Est.

Logistica și asigurarea unor condiții propice pentru desfășurarea evenimentului sunt susținute de către Serviciul de Ambulanță Alba, Crucea Roșie, Jandarmeria Alba, Municipiul Alba Iulia.

Alba Iulia, 4.05.2017

Pin It on Pinterest

Share This