Pentru prevenirea răspândirii epidemiei de SARS-CoV2, aceste măsuri sunt aplicabile si Europe Direct Regiunea Centru. Având în vederea recomandările transmise de MAI – Departamentul pentru Situații de Urgență

către MLPDA și alte entități publice, ținând cont de informațiile prezentate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, în contextul amplificării efectelor epidemiei de SARS-CoV2 (COVID19 sau ”Noul coronavirus”), Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru transmite publicului țintă

interesat direct de activitatea Agenției:

  • Activitatea Agenției pentru Dezvoltare Regională CENTRU se desfășoară în condiții ce presupun limitarea interacțiunilor directe cu un număr mare de persoane, în vederea reducerii la maxim a posibilităților de transmitere a oricăror infecții.
  • Aceste măsuri se aplică în perioada 12.03.2020 – 31.03.2020, cu posibilitatea de prelungire, în funcție de situația sanitară de la nivel national.
  • În sediul central ADR Centru din Alba Iulia (în oricare din clădirile de pe str Decebal sau P-ța Consiliul Europei) sau în sediile Birourilor județene ale ADR Centru accesul este limitat doar la curieri sau poștași, numai în zona destinată primirii corespondenței externe a ADR Centru.
  • Rugăm toți cetățenii care doresc să contacteze ADR Centru să utilizeze metodele de contact electronice (E-mail, platforma MySMIS), telefonice, curieratul sau poșta.
  • ADR Centru va amâna/reprograma toate vizitele pe teren stabilite pentru intervalul 12-31.03.2020, după data de 01.04.2020.
  • În perioada menționată mai sus sunt suspendate toate audiențele și se vor amâna toate întâlnirile de lucru prevăzute, până după 01.04.2020.
  • Pe de altă parte, pentru beneficiarii de proiecte este obligatorie respectarea termenelor prevăzute în implementarea proiectelor europene și elaborarea la timp a documentațiilor aferente. Schimbarea acestor termene se poate realiza, conform procedurilor de lucru, prin notificări și Acte adiționale, după caz. Depunerea oricăror documente se poate face prin fax, online (prin intermediul platformei MySMIS sau e-mail), prin curierat sau poștă.
  • Informaţii generale în domeniul finanțărilor nerambursabile și al programelor europene coordonate la nivel regional de ADR Centru, pot fi obţinute prin e-mail, fax sau apel telefonic, conform datelor de contact ale ADR Centru. Totodată, informaţii în scris pot fi obţinute de toate persoanele interesate prin intermediul formularului de contact disponibil pe paginile web coordonate de ADR Centru (adrcentru.ro, www.regio-adrcentru.ro și www.europe-direct@adrcentru.ro).
  • De asemenea, persoanele interesate de obținerea de materiale de informare pe teme europene, pot solicita acest lucru prin e-mail, fax sau în scris, prin transmiterea unei solicitări în acest sens prin intermediul formularului de contact.

Datele de contact ale ADR Centru sunt publicate si pe paginile web www.adrcentru.ro sau www.regio-adrcentru.ro :

Telefon: 0040258-818616

Fax: 0040258-818613

E-mail: office@adrcentru.ro, relatii_publice@adrcentru.ro

Pentru evitarea transmiterii infecțiilor cu virusul SARS-CoV2, cunoscut cu denumirea de ”noul coronavirus” recomandăm respectarea strictă a măsurilor de igienă personală, conform reglementărilor publice și vă rugăm să folosiți cât mai mult mediul on-line pentru interacțiunea cu reprezentanții instituțiilor publice.

Atașăm, spre informare, Hotărârea nr 6 și Hotărârea nr 8 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, emise de Ministerul Afacerilor Interne – Departamentul pentru Situații de Urgență.

Detalii privind prevenirea infecțiilor cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) puteți regăsi aici: http://www.dsu.mai.gov.ro/15-recomandari-privind-conduita-sociala-responsabila-in-prevenirea-raspandirii-coronavirus-covid-19/

Vă mulțumim pentru întelegere!

Pin It on Pinterest

Share This