Distribuită în 10.000 de exemplare cu informații despre programe și fonduri europene!

 A pornit deja de la tipar, al doilea număr al publicației ce se distribuie gratuit în toate județele din Regiunea Centru, respectiv în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

În cele opt pagini de informații răspundem întrebărilor ”unde sunt fondurile europene?” sau ”cum mă ajută Uniunea Europeană?”. Cu 8 pagini color și alb-negru, 10.000 de exemplare sunt disponibile în peste 100 de locații din regiune, iar cu sprijinul primăriilor și al consiliilor județene noul ziar poate fi găsit la ghișeele de taxe și impozite, în gări, autogări, la punctele de relații cu publicul.

 În această ediție sunt publicate informații despre toate drumurile care au fost sau vor fi reabilitate în Regiunea Centru, prin fondurile europene derulate prin ADR Centru, dar și alte proiecte implementate de autoritățile publice pentru cetățeni. Informații despre acțiuni și programe dedicate cetățenilor, susținute de Uniunea Europeană, alături de noutăți privind programul de finanțare Start-up Nation pentru cei ce vor să demareze o afacere sau cum se poate lua un credit fără dobândă pentru formare profesională, precum și motivele pentru care e important să mergem la vot în 2019, discursul Președintelui Juncker despre Starea Uniunii, horoscop evenimente și concursuri, sunt alte informații ce le găsiți în paginile publicației.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru este editorul acestei publicații prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru și cu resurse din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Dacă doriți să ne sprijiniți, așteptăm reacțiile dumneavoastră la articolele scrise, eventual solicitări de primire ziare, sau puteți contribui la acest ziar, propunând anumite subiecte. Vă stă la dispoziție echipa de comunicare a ADR Centru, Nicolae Mărginean și Mirela Groza, din cadrul Departamentului de Relații Publice și Comunicare, Alba Iulia, tel: 0258-818616, int. 122, 123; fax: 0258-818617, e-mail: relatii_publice@adrcentru.ro. Următoarele ediții ale ziarului Info Regiunea Centru vor fi distribuite la finalul lunilor noiembrie, decembrie.

Click pe imaginea de mai jos pentru a deschide ziarul. Lectura placuta!

ziar

 

Pin It on Pinterest

Share This