De aproape un deceniu, Forumul European de Reziliență Urbană (EURESFO) a oferit o platformă unică de schimb în care reprezentanții orașului și părțile interesate din diverse instituții locale și regionale se reunesc pentru a discuta strategii și acțiuni de adaptare la schimbările climatice și de construire a rezilienței urbane. În 2022, toți cei care doresc să modeleze un viitor rezistent la climă pentru orașele și regiunile noastre sunt invitați să participe și să se întâlnească la Atena (Grecia) în 14 și 15 septembrie.

Forumul își va păstra caracterul informativ, deschis și interactiv și formatul „fără PowerPoint”. Participanții sunt încurajați să împărtășească experiențe și puncte de vedere pe diverse subiecte, abordând provocările existente în adaptarea urbană locală, explorând în același timp potențiale soluții și oportunități de colaborare viitoare.

Evenimentul este o inițiativă europeană condusă de ICLEI Local Governments for Sustainability și de Agenția Europeană de Mediu (AEE) din 2013, iar anul acesta va fi co-organizat de orașul Atena.

ÎNREGISTRARE PENTRU #EURESFO22

Forumul își va păstra caracterul informativ, deschis și interactiv, păstrând formatul „PowerPoint free”. Participanții sunt încurajați să împărtășească experiențe și puncte de vedere pe o varietate de subiecte care vor explora provocările în planificarea și implementarea rezilienței urbane.

Câteva subiecte care vor fi evidențiate în acest an sunt:

  • Reziliența litorală
  • Combaterea valurilor de căldură și a incendiilor de vegetație
  • Reducerea riscului de dezastre pentru comunități mai sigure și mai sănătoase
  • Căi regionale către transformarea rezilienței
  • Soluții bazate pe natură pentru o dezvoltare echitabilă și multe altele!

Pentru înscriere și mai multe detalii: https://urbanresilienceforum.eu/

Pin It on Pinterest

Share This