Agenția pentru Dezvoltare Regională prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru va participa la cea de-a noua ediție a Târgului „Surse regenerabile de energie ALEA 2016 – Târg de echipamente și soluții complete” care va avea loc la Alba Mall în perioada 17-18 septembrie 2016, în parteneriat cu Agenția Locală a Energiei Alba și Consiliul Județean Alba.

Participând pentru al treilea an consecutiv, ADR Centru prin reprezentanții săi, va oferi sprijin organizatorilor evenimentului și va furniza informații punctuale celor prezenți despre activitățile Europe Direct, despre posibilitățile de dezvoltare a unor parteneriate cu alte firme europene, dar și despre oportunitățile de finanțare ce se pot accesa în domeniu energiilor regenerabile. Participanții ce vor vizita standul ADR Centru vor primi, de asemenea, și materiale promoționale și informative.

În cadrul târgului vor fi expuse panouri solare termice, panouri fotovoltaice, pompe de căldură, sisteme electromagnetice de încălzit, turbine pentru microhidrocentrale, centrale termice pentru biomasă, instalații eoliene și multe alte aplicații legate de energia obținută din surse regenerabile. Și in acest an o atenție deosebită va fi acordată transportului sustenabil prin expunerea unor autoturisme și biciclete electrice. Ca o noutate absolută vizitatorii vor putea vizita și Ecodomul – casa viitorului.

Agenda târgului mai conține și evenimentele deja consacrate:

• „Ora de inventică” care se va desfășura sâmbătă de la ora 12.00, va prilejui elevilor pasionați de tehnică de la câteva licee din Alba Iulia un foarte interesant schimb de idei cu inventatorii români prezenți în cadrul „Salonului Eco Inventica”.
• Tombola târgului la care pot participa toți vizitatorii, va avea loc duminică la ora 16.00; în cadrul tombolei vor fi oferite premii importante din partea sponsorilor evenimentului.

Pin It on Pinterest

Share This