Sub sloganul ”EU aleRg! Ne antrenăm pentru implicare civică și vot!”, pentru a marca Ziua Europei și implicarea cetățenilor Regiunii Centru în activități civice, ADR Centru prin Centrul Europe Direct Regiunea Centru, va organiza în data de 10 mai 2019, la ora 12, în Cetatea Vauban, cea de-a șasea ediție a Crosului Europei. Pentru înscrieri accesați link-ul https://bit.ly/2Dbon8v.

Desfășurare: Înscrierile încep de la ora 9:30 în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, lungimea traseului fiind de circa 6 km (pentru 2 ture, respectiv 3 km/1 tură). Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros. Pe parcursul înscrierilor, începând cu ora 10.30 au loc și mini-spectacole susținute de grădinițele din Alba Iulia. START-ul pentru CROS va avea loc în intervalul 12.00-12.30. Începând cu ora 13.00 vor avea loc premierile, derularea tombolei, precum și distribuirea de materiale promoționale. Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură, cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanții înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale, iar pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia, a Consiliului Județean Alba și a altor entități. 

Crosul Europei este un eveniment în aer liber care are loc în Cetatea Alba Iulia, adresat publicului larg, vârsta minimă a participanților fiind de 12 ani. Se va desfășura pe o distanță de circa 6 km pentru care este necesară efectuarea a două ture în șanțurile Cetăţii Alba Carolina, punctul de start și de finish fiind zona Catedralei Reîntregirii. Persoanele sub 18 ani pot participa cu acordul unui părinte/tutore, responsabilitatea participării lor fiind asumată prin înscrierea la cros. Regulamentul oficial al Crosului Europei este disponibil la adresa de internet: www.europedirect-adrcentru.ro, unde se poate găsi și link-ul pentru înscrieri on-line.

Premii: Se vor acorda premii pentru două categorii de alergători, feminin și masculin, primirilor trei clasați, atât la o tură cât și la cei ce au finalizat două ture. Toți participanţii înscriși, vor primi tricouri şi obiecte promoționale. Pentru fiecare unitate de învățământ participantă vom elibera, la solicitare, diplome care certifică implicarea în acest eveniment. Celorlalți participanți, în funcție de clasament li se vor acorda premii în obiecte, cupe și medalii.

Tombolă: Toți cei prezenți la eveniment pot participa la tombola cu premii susținută de sponsori. Cei înscriși la alergare au automat numărul înscris la tombolă, iar ceilalți participanți vor fi îndrumați de către voluntari către cortul de înscriere și primire număr.

Alte activități pregătite pentru cei prezenți: momente muzicale susținute de grădinițele din Alba Iulia și de artiști locali, un photo-boot unde îți poți face poză cu prietenii, puncte de revigorare cu fructe și dulciuri pentru cei prezenți.

Înscriere individuală aici: https://bit.ly/2Dbon8v. Completarea prezentului formular reprezintă asumarea calității de participant. Vă informăm că evenimentul este înregistrat video și se vor face poze participanților, iar datele furnizate nu vor fi folosite decât pentru înregistrare și raportare. 

Eveniment organizat de Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru.

Susținut de Reprezentanța Comisiei Europene în România

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia, Consiliul Județean Alba și Fundația Comunitară Alba 

Sponsori: Selgros Cash&Carry, Joma România, Romaqua Group Borsec, Apidava SRL și alții. 

Parteneri media: Ziarul Unirea, Alba24.ro, Radio Reîntregirea, Atlas FM, revistele Urbea mea și Pro Alba, Radio Unirea FM,  Alba Sport, AlbaȘtiri.ro

Regulamentul concursului poate fi consultat aici. 

Pentru școli, înscrierile elevilor se vor face pe listă cumulativă cu asumarea responsabilității de participant. Formular școli

Dacă vreți să vedeți cum a fost ediția din 2018, în link aveți imagini de la Crosul Europei 2018 http://europedirect-adrcentru.ro//galerie-multimedia/66-galerie-foto/1191-crosul-europei-2018-editia-a-v-a

 

 afis adr 2019sm

Pin It on Pinterest

Share This