Conferința europeană a clusterelor din 2022 este o oportunitate unică de a avea un cuvânt de spus cu privire la evoluțiile politicilor legate de cluster la nivel UE, național și regional, de a afla despre inițiativele de cluster ale UE pentru redresarea post-COVID-19, de a aborda întreruperile lanțului de aprovizionare și rolul clusterelor în afara Căilor de tranziție în diferitele ecosisteme industriale. 

Evenimentul va avea loc pe 26 septembrie, într-o sesiune de 4 ore (9:00 – 13:00 CEST), unde participanții se vor întâlni într-o sală dedicată a locului conferinței.

Este, de asemenea, ocazia de a afla despre activitatea Grupului de experți europeni pe clustere, de a oferi feedback în legătură cu prioritățile Comisiei Europene și ale Președinției cehe a Consiliului UE și de a comenta provocările și oportunitățile.

De asemenea, veți cunoaște experiențele factorilor de decizie ai clusterelor, ale managerilor de cluster și ale experților, plus schimb de idei și bune practici. În cadrul aceluiași eveniment, va fi votat Managerul Anului de Cluster European și veți afla mai multe despre parteneriatele de Cluster Europene ale anului.

ÎNREGISTRARE

Înscrierile sunt deschise și participarea la această conferință este gratuită. Vă rugăm să realizați aranjamentele de călătorie după primirea unei confirmări oficiale.

MATCHMAKING

Evenimentul de matchmaking din cadrul European Cluster Conference vă oferă un cadru dedicat pentru a găsi potențiali parteneri de afaceri în toate etapele lanțului de aprovizionare. Dacă sunteți în căutarea de viitori parteneri de proiect sau de produse sau servicii specifice pentru organizația dvs., înregistrați-vă aici pentru a participa la acest eveniment.

VIZITE la proiecte

Pentru participanții la conferință vor fi organizate vizite la fața locului. Opțiunile de vizitare a site-ului sunt următoarele și vor fi organizate doar cele cu interes mai mare. Mai multe informații pot fi găsite aici.

Participanții își pot selecta vizitele pe site preferate pe platforma de înregistrare.

CINE VA FI ACOLO

Sesiunile plenare vor fi introduse de vorbitori la nivel înalt, inclusiv ministrul ceh al industriei și comerțului, comisarul UE/reprezentanții Comisiei UE, lideri politici, academicieni și lideri de afaceri, care își vor prezenta perspectivele asupra clusterelor ca motorii pentru implementarea căilor de tranziție. în diverse ecosisteme industriale, sau mai mult de schimbare industrială. Audiența va fi compusă din până la 40 de membri ai grupului, reprezentând administrația publică, organizațiile de cluster, întreprinderile, organisme de cercetare etc.

Conferința Clusterului European 2022 va avea loc la în Praga. O₂ universum este un nou centru cultural și de congrese multifuncțional, modern, situat în Praga. Este un spațiu unic pentru a găzdui, în afară de multe altele, evenimente corporate, congrese, întâlniri de afaceri, convenții și summit-uri, evenimente sportive și culturale. Noul complex este direct legat de arena O2 și este accesibil în 30 de minute de Aeroportul Vaclav Havel și la 10 minute de centrul orașului. Facilitățile de parcare sunt la câțiva pași într-o casă de parc cu mai multe etaje.

Mai multe detalii: https://europeanclusterconference.eu/

Pin It on Pinterest

Share This