Vacanță în Europa? Câteva zile răcoroase la munte? Vă distrați la bunici? E vremea vacanței și a zilelor de concediu, adică timp liber și relaxare. Și dacă tot aveți timp liber, încercați 5 minute să răspundeți la un chestionar și avem o surpriza pentru voi, la final.

Testați-vă cunoștințele despre Uniunea Europeană și pentru primii 200 de participanți la quiz, dacă răspundeți corect, aveți de la noi un set de materiale promoționale. Pentru început v-am pregătit un breloc cu minge antistres, un triplumarker și o husa subacvatica pentru telefonul mobil.

Scopul acestui quiz (chestionar) este de vă testa nivelul de cunoștințe despre UE. Dacă ați răspuns corect la toate întrebările câștigați un set de materiale promoționale! Dacă nu știți sau nu sunteți siguri de răspuns, căutați informațiile și apoi puteți răspunde. Aveți mai multe șanse de a răspunde corect la întrebări. Avem seturi de obiecte pentru cel puțin 200 de respondenți la acest quiz pe teme europene / priorități ale Comisiei Europene.

Cine poate participa?
La acest concurs poate participa orice persoana fizică cu domiciliul în Regiunea Centru, respectiv în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Pot participa și persoane din alte regiuni sau județe ale țării, dar pentru cei ce nu au domiciliul în Regiunea Centru, livrarea obiectelor promoționale câștigate se va face pe cheltuiala celui ce a câștigat. Prin participarea la acest chestionar, participanții acceptă și se supun prevederilor prezentului Regulament.

PASUL 1 – ÎNREGISTREAZĂ-TE
Loghează-te dacă ai cont sau fă-ți cont dacă nu ai! Pentru cont ai nevoie de nume, prenume, un username și o parola, ca apoi să poți răspunde la întrebări. Nu poți rezolva quiz-ul dacă nu ești logat! Cu același username poți intra ori de câte ori dorești pentru a răspunde la întrebări.

Mai multe detalii despre zona de quiz și cum poți câștiga obiecte promoționale:
http://www.quiz.europedirect-adrcentru.ro/ 

 

Pin It on Pinterest

Share This