PUBLICAȚIE GRATUITĂ ÎN ZONA TRANSILVANIEI

A doua ediție din publicația regională gratuită ”EU sunt UE” a ajuns deja la cititori. Îl găsiți cu sprijinul consiliilor județene și al primăriilor de municipii, orașe și comune în peste 100 de localități din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

La punctele de relații cu publicul, la ghișeele de taxe și impozite sau prin punctele intens tranzitate de cetățeni, ziarul ”EU sunt UE” cu nr. 2 își așteaptă cititorii.

După ce în edițiile precedente am vorbit de marile proiecte prin care se dezvoltă în Regiunea Centru municipiile reședință din cele județe sau proiectele mari de infrastructură rutieră, în această ediție vorbim despre prioritățile europene și fondurile investite în dezvoltarea orașelor din Regiunea Centru. În secțiunea cu informații despre Europa găsiți informații despre Prioritățile Comisiei Europene pentru următorii cinci ani, dar și informații utile despre programele care vă susțin dacă doriți să călătoriți în Uniunea Europeană sau calendarul anului 2020 și principalele date relevante. 

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru este editorul acestei publicații, prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru. Dacă doriți să ne sprijiniți, așteptăm reacțiile dumneavoastră la articolele scrise, eventual solicitări de primire ziare, sau puteți contribui la acest ziar, propunând anumite subiecte. Vă stă la dispoziție echipa de comunicare a ADR Centru, Nicolae Mărginean și Mirela Groza, din cadrul Departamentului de Relații Publice și Comunicare, Alba Iulia, tel: 0258-818616, int. 122, 123; fax: 0258-818617, e-mail: europedirect@adrcentru.ro.  

Unde sunt fondurile din Regiunea Centru? pagina 1

Prioritățile Comisiei Europene I – pagina 2

Prioritățile Comisiei Europene II – pagina 3

Cum să călătorești fără să cheltui bani? pagina 4

 

 

Pin It on Pinterest

Share This