În decembrie 2022, echipa Centrului de informare Europe Direct Regiunea Centru, din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită să participați la concursul: “Ce știi despre impactul UE în regiune?”

Atenție!!! Perioada de derulare a concursului online și a campaniilor prevăzute s-a prelungit până la sfârșitul lunii Ianuarie 2023.

Înscrierea în concurs/Condiţii de participare:

În cadrul acestui concurs, participanții sunt invitați să intre pe pagina de Facebook a centrului și să răspundă la întrebările dedicate fiecărei campanii organizate în această perioadă.

Pentru a putea participa la concurs, participanții trebuie să aibă un cont de Facebook.

În cadrul campaniei poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau reședința în Regiunea Centru (Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) indiferent de naționalitate, rasa, sex sau religie, care respectă condițiile prezentului regulament având o vârstă minimă de 16 ani.

La concurs nu pot participa persoane care fac parte din rețeaua Centrelor de informare Europe Direct. De asemenea, nu pot participa nici membri echipei Europe Direct Regiunea Centru.

Reguli de derulare a concursului:

– pe social media vor fi lansate 5 campanii online in perioada 12 – 27 decembrie 2022 sub formă de întrebări. Campania 12 – 15 decembrie; Campania 16 – 19 decembrie; Campania 20 – 23 decembrie; Campania 24 – 27 decembrie.

Acestea se vor afișa o perioadă de 4 zile, pe parcursul cărora cei ce doresc să participe vor transmite un răspuns ca și comentariu la postare.

– după încheierea perioadei de afișare, se vor valida comentariile în funcție de cerința întrebării (respectând normele de conduită morale).

Apoi din comentariile valide se vor identifica câștigătorii prin intermediul unei aplicații random de selectare a unui câștigător (https://commentpicker.com).

– după identificarea câștigătorului se va publica user-ul câștigător la postarea din campanie și se va transmite un mesaj (prin reply) la comment-ul adresat.

Durata concursului:

Concursul va fi structurat pe 5 campanii și se desfășoară până în 29 decembrie 2022.

Datele de începere sau finalizare ale campaniilor fiind anunțate pe pagina de Facebook.

Tema concursului:

Concursul își propune să sublinieze impactul informațiilor despre UE și fonduri europene, să evidențieze cunoștințele participanților despre proiectele cu finanțare nerambursabilă europeană.

Desemnarea câştigătorilor:

La sfârșitul concursului vor fi selectați câte un câștigător/campanie. Fiecare participant trebuie să răspundă la întrebările destinate fiecărei campanii organizate pe pagina de Facebook EUROPE DIRECT Regiunea Centru (https://www.facebook.com/EDregiuneacentru).

Un participant poate avea o singură înscriere/campanie. Desemnarea câștigătorului va fi realizată în urma unei trageri la sorți efectuată de o aplicație destinată alegerii aleatorii unui comentariu.

Pentru a fi validată participarea la concurs, fiecare participant trebuie să fie fan al paginii de Facebook a Centrului!

Acordarea premiilor

Va fi acordat cel puțin câte un premiu/campanie, fiecare dintre câștigători primind 1 jachetă de ploaie, 1 tricou polo, 1 pix și o agendă. Se va acorda un singur premiu per participant.

Câştigătorii pot revendica premiul după transmiterea unei copii scanate a cărţii de identitate la adresa de e-mail: europedirect@adrcentru.ro.

În cazul în care câştigătorul nu va transmite organizatorilor copia scanată a cărţii de identitate în decurs de 7 zile, premiul va fi acordat următorului concurent calificat. Premiile se acordă în obiecte.

Este obligatoriu ca domiciliul/locația de unde un câștigător își revendică premiul să coincidă cu adresa din înscriere și documentul de identitate.

Pachetele câștigătorilor se vor trimite gratuit către Biroul Regional al ADR Centru din județul de domiciliu/rezidență al câștigătorului, care va primi informații despre adresă de unde le poate ridica.

Este posibilă trimiterea prin poștă a premiului câștigat în condițiile în care câștigătorul achită costurile de transport, dacă nu dorește să le ridice de la sediul Biroului Regional.

Datele transmise la înscriere trebuie să coincidă cu datele de pe documentul ce atestă identitatea participantului.

Organizatorul prezentului concurs este Centrul de informare Europe Direct Regiunea Centru, găzduit de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Centru, cu sediul în Alba Iulia, str. Decebal, nr. 12.

Regulamentul concursului desfășurat pe pagina de Facebook a Centrului

9.12.2022

Pin It on Pinterest

Share This