Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură (AEEEC) anunță organizarea unei sesiuni de întrebări și răspunsuri în legătură cu apelul de propuneri de proiecte pentru Înfrățiri între Localități.

Această inițiativă își propune să promoveze colaborarea și schimbul de experiență între comunitățile locale din Europa. Sesiunea de întrebări și răspunsuri va avea loc pe data de 6 septembrie 2023, începând cu ora 11:45 (ora României), și se va desfășura exclusiv în limba engleză.

Participanții sunt invitați să se alăture evenimentului online accesând link-ul furnizat de site-ul AEEEC.

Apelul de propuneri de proiecte, denumit CERV-2023-CITIZENS-TOWN-TT, are ca obiectiv sprijinirea proiectelor care facilitează colaborarea între localități europene.

Termenul limită pentru depunerea propunerilor de proiecte este 20 septembrie 2023, ora 18:00 (ora României).

Acest apel oferă o oportunitate semnificativă pentru comunitățile locale să dezvolte parteneriate și să inițieze schimburi culturale și educaționale într-un context european.

Pentru cei interesați să participe la sesiunea de întrebări și răspunsuri sau care doresc mai multe informații despre apelul de propuneri de proiecte, Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură pune la dispoziție adresa de email info@cedv.eu ca modalitate de contact. Echipa AEEEC va fi bucuroasă să răspundă întrebărilor și să ofere clarificări suplimentare.

Agenția Executivă Europeană pentru Educație și Cultură încurajează toate comunitățile locale interesate să participe activ la această inițiativă și să contribuie la întărirea legăturilor culturale și educaționale dintre orașele și satele din Europa. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să accesați link-ul web: https://www.cedv.eu/noutati/qa-cerv-2023-citizens-town-tt .

Pin It on Pinterest

Share This