Agenția pentru Dezvoltare Regională CENTRU, prin Centrul EUROPE DIRECT Regiunea Centru, încheie activitățile de informare și promovare propuse în acest an, prin organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului ce reunește comunicatorii de informații de la nivel regional.

Reprezentanții autorităților publice locale, alături de mass-media, cetățeni, influenceri și alți reprezentanți ai societății civile sunt invitați să participe la Forumul Comunicatorilor din Regiunea Centru, o întâlnire online timp de 2 zile, în perioada 19-20.12.2022.

Cele două zile propuse de organizatori se vor axa pe prezentarea PNRR, din contextul beneficiilor ce vor fi generate pentru cetățenii din fiecare județ al regiunii.

De asemenea, vom prezenta apelurile PNRR ce se adresează mediului privat dar și alte oportunități de finanțare atât prin PNRR, cât și prin Programul Regiunea Centru sau alte programe europene, destinate să susțină creșterea calității vieții la nivelul fiecărei comunități.

Conform Agendei atașate, după o scurtă prezentare a organizatorilor, prima zi de eveniment va sumariza activitățile susținute cu fonduri europene, dar și perspectivele de finanțare derulate prin ADR Centru pentru viitoarea perioadă.

Vom continua discuțiile cu o mapare a proiectelor relevante la nivelul comunităților din județele regiunii, municipii orașe, cu impact asupra vieții cetățenilor.

Prin prezentul eveniment vom implica și reprezentanții mass-media și cei mai activi membri ai societății civile, pentru a discuta modalități de îmbunătățire a schimbului de informații și vom premia activitățile cele mai relevante.

În cea de-a doua zi alocată desfășurării evenimentului, participanții au propusă o sesiune de training pe tema ”adaptării la situații noi”.

Aici puteți completa formularul pentru înregistrare la acest eveniment: https://forms.gle/oevGJCyEf4jjkFu76

Apăsați aici pentru a putea consulta Agenda ediției a doua a Forumului Comunicatorilor din Regiunea Centru!

Pin It on Pinterest

Share This