Agenția Europeană de Mediu (AEM) derulează un concurs de fotografie pe tema “Eu şi mediul înconjurător”. Cetățenii țărilor membre ale AEM și țărilor cooperante din Balcanii Occidentali, cu vârsta de minimum 18 ani, sunt invitați să își exprime viziunea asupra mediului prin fotografii, benzi desenate sau materiale video care să prezinte o poveste personală sau generală legată de tema propusă.

Pentru a putea participa, trebuie să realizați o fotografie originală, un scurt material video sau benzi desenate și să le încarcați pe un site de partajare online, precum YouTube, Vimeo, Flickr, Shutterfly, Snapfish sau Photobucket. Trimiteți apoi link-ul prin intermediul formularului online disponibil pe site-ul concursului. Fiecare participant poate trimite cel mult 5 materiale.

Câştigătorul fiecărei categorii (foto, video, benzi desenate) va primi un premiu de 2000 EUR pentru locul I, 1500 EUR pentru locul al II-lea şi 1000 EURO pentru locul al III-lea. De asemenea, se vor oferi 500 EUR pentru premiul publicului şi pentru premiul de tineret. În plus, un Premiu pentru tineret va fi acordat proiectului câştigător, selectat dintre proiectele trimise de persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani (născute în anii calendaristici 1990-1996) la oricare din categoriile concursului.

Toţi finaliştii vor fi propuşi pentru Premiul publicului şi pot fi incluşi în viitoarele materiale digitale şi tipărite ale Agenției Europene de Mediu şi partenerilor săi europeni.

Data limită pentru înscriere este 30 septembrie 2014, ora 12:00 (CET).

Pentru mai multe detalii vizitați pagina de internet a concursului:
http://www.eea.europa.eu/competition

 

Pin It on Pinterest

Share This