Suntem încântați să vă aducem la cunoștință că aplicațiile pentru prestigioasele Premii Noul Bauhaus European 2024 sunt deschise și așteaptă să primească inovații și creativitate din întreaga Uniune Europeană, Balcanii de Vest și Ucraina. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 10 noiembrie 2023, ora 19:00 CET.

Premiile Noul Bauhaus European reprezintă o platformă dedicată recunoașterii și promovării proiectelor și ideilor inovatoare care se concentrează pe sustenabilitate, estetică și incluziune. Câștigătorii vor fi recompensați cu premii în bani de până la 30.000 EUR și vor beneficia de un pachet de comunicare pentru a-și dezvolta și promova conceptele. În plus, aceștia vor fi onorați în timpul Festivalului European Bauhaus de la Bruxelles, care se va desfășura între 17 și 21 aprilie, în cadrul unei ceremonii de decernare a premiilor organizate de Comisia Europeană.

Ediția din 2024 a premiilor se concentrează pe regiunile din UE care se confruntă cu constrângeri socio-economice mai intense și care au nevoie de sprijin pentru a avansa către o economie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. Astfel, un sfert din toate premiile vor fi acordate aplicațiilor din aceste regiuni mai puțin dezvoltate.

Toți solicitanții, indiferent de naționalitate sau mediu, sunt eligibili pentru participare, cu condiția ca proiectele și conceptele lor să fie implementate în UE, Balcanii de Vest sau Ucraina. Aplicațiile trebuie depuse prin intermediul platformei oficiale de premii NEB.

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare, vă rugăm să consultați ghidul solicitanților, disponibil și în limba română.

Participați acum și faceți parte din eforturile de modelare a viitorului nostru prin inovație și sustenabilitate. Pentru mai multe informații și pentru a depune o aplicație, vizitați site-ul Premiilor Noul Bauhaus European.

Despre Noul Bauhaus European:
Noul Bauhaus European reprezintă o inițiativă a Uniunii Europene dedicată promovării inovației, esteticii și incluziunii în dezvoltarea sustenabilă a spațiului nostru construit. Premiile Noul Bauhaus European sunt o modalitate de a recunoaște și premia proiectele creative și inovatoare care contribuie la obiectivele europene de mediu și climă.

Pentru mai multe detalii apăsați aici !

Pin It on Pinterest

Share This