Filmează un scurtmetraj, trimite filmul până pe 15 septembrie 2015 şi alătură-te astfel celor care luptă pentru binele oamenilor şi al mediului!

 

Categoriile concursului

– Amprenta globală

Vrei să arăţi anvergura consumului excesiv? Ai făcut schimbări în stilul tău de viaţă pentru a-ţi reduce consumul sau a consuma într-un mod mai etic? Favorizezi comerţul echitabil? Preferi să cumperi local?

– Cele două feţe ale exploatării

Vezi partea întunecată a extracţiei de materiale brute, cum ar fi mineritul şi exploatarea petroliferă? Ştii că un milion de copii lucreză în minele din întreaga lume? Crezi că beneficiile unor astfel de exploatări nu se ridică nici pe departe la nivelul costurilor sociale şi de mediu?

– Eşti parte din natură, convieţuieşte!

Imaginează-ţi că păstrarea naturii din Europa ar fi decisă într-un tribunal iar singura pledoarie în favoarea naturii ar fi trei scurtmetraje.

 

Cerinţe pentru scurtmetraje

– Maxim 4 minute dar ideal 60-90 de secunde
– Orice gen (animaţie, documentar, interviu etc.)
– Orice format de film, dar la rezoluţie mare (cel puţin 720 px în lăţime)

 

Testimoniale

Nu vrei să filmezi un scurt metraj dar ai vrea să îţi faci părerea auzită? Înregistrează-te pe cameră şi trimite mesajul tău. Acesta va ajunge la cei ce pot face o schimbare. Mesajele video nu trebuie să depăşească 30 de secunde.

 

Premii

Câştigătorii categoriilor: câte un voucher cadou în valoare de 700 de euro ce poate fi folosit în magazine online. De asemenea, se va desemna şi un câştigător la categoria “popularitate”, prin vot public. Concurentul cu cele mai multe voturi obţinute pe site-ul Green-Go va primi un voucher de 500 de euro ce poate fi folosit în magazine online.

 

Organizator

Organizatorul concursului este CEEweb for Biodiversity, o rețea formată din peste 60 de orgaizații neguvernamentale de protecție a mediului din Europa Centrală și de Est, înființată în 1994. Misiunea rețelei este conservarea biodiversității prin promovarea dezvoltării durabile.

 

Informații suplimentare privind concursul: www.greengofest.eu 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This