Concurs foto “Stop cadru: Dezvăluie Europei tainele Regiunii Centru!”

Centrul de informare Europe Direct Regiunea Centru a derulat în perioada aprilie – octombrie 2014 concursului foto “Stop cadru: Dezvăluie Europei tainele Regiunii Centru!”. La acest concurs au putut participa persoanele cu vârsta de peste 14 ani, cu domiciliul în judeţele Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş sau Sibiu, care au transmis fotografii originale ale obiectivelor turistice din judeţele Regiunii Centru.

Fotografiile transmise au fost publicate pe pagina de Facebook Europe Direct Regiunea Centru, într-un album destinat concursului. Desemnarea câştigătorului s-a realizat în baza numărului de like-uri primite pentru fiecare fotografie în parte, exprimate pe pagina de Facebook al Centrului: https://www.facebook.com/pages/Europe-Direct-Regiunea-Centru/146911762151935?ref=hl. S-au contorizat like-urile primite de fiecare fotografie în parte până în data de 31 octombrie 2014, ora 10 AM.

Până la termenul limită (30 septembrie 2014) s-au înscris în concurs 11 persoane, care au înscris în total 40 de fotografii.

1. Constantin Neacsu
2. Cosmin Koszegi
3. Felicia David
4. Ionuț Alexandru Văidean
5. Liliana Mariana Vieru
6. Lucian Craiu
7. Maria Ostrovat
8. Martin Wallmen
9. Ruxandra Miulescu
10. Simion Adrian
11. Tileagă Rareș

Primii trei clasați au fost următorii:

  1. Adrian Simion/ Vedere montană iarna – județul Brașov 1066 aprecieri
  2. Liliana Mariana Vieru/ Copil în Cheile Râșnovului – județul Brașov 1011 aprecieri
  3. Felicia David / Cetatea Râșnov – județul Brașov 898 aprecieri

Aceștia au fost urmați de Constantin Neacșu (838 aprecieri) cu o fotografie din Cheile Râșnovului și de Ionuț Alexandru Văidean (170 aprecieri) cu o fotografie a Cetății Alba Carolina.

Premiile constau în tablete. Decernarea premiilor a avut loc în cadrul unui eveniment desfășurat marți, 9 decembrie 2014, la ora 11, în sala de conferințe a Hotelului Parc din Alba Iulia.

Vizitează pagina de Facebook a Centrului de informare Europe Direct Regiunea Centru.

Descarcă regulamentul: pdfRegulament Concurs foto.pdf

Pin It on Pinterest

Share This