Grupul socialist european al Comitetul Regiunilor (CoR) a lansat editia anuala a concursului sau de fotografie pe tema “Traim impreuna”.

Toti fotografii amatori sunt invitati sa isi exprime viziunile lor legate de valorile europene, cele care au dus la construirea Uniunii Europene, sub motto-ul Uniți prin Diversitate.

Eligibilitate
Candidatii pot fi fotografi amatori sau profesionișți, rezidenti intr-unul din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene si sa aiba peste 18 ani.

Pentru a intra in concurs:
– Fotografiile trebuie sa fie incarcate in format JPG (maxim 1200 pixeli).
– Imaginile trebuie sa aiba ca titlu prenumele si numele autorului, astfel: prenume-nume.jpg (de ex. maria-ionescu.jpg).
– Pastrati o fotografie cu rezolutie buna pentru mai tarziu. Castigatorii trebuie sa trimita o copie printabila la dimensiunile 50×70 cm.

Fiecare participant poate trimite o singura fotografie!

Juriul este prezidat de un membru al Comitetului Regiunilor și compus din profesioniști in domeniul fotografiei. Acesta va selecta 3 caștigatori in prima jumatate a lunii octombrie 2015. In plus, va exista un vot public intre 1 și 15 octombrie pe pagina de facebook a Comitetul Regiunilor, pentru a selecta caștigatorul premiului publicului.

Premii
Premiul I: o excursie de trei zile pentru doua persoane la Bruxelles, capitala Europei, si echipament fotografic/electronic in valoare de 2000 euro.
Premiul II: o excursie de trei zile pentru doua persoane la Bruxelles, capitala Europei, si echipament fotografic/electronic in valoare de 1500 euro.
Premiul III: o excursie de trei zile pentru doua persoane la Bruxelles, capitala Europei, si echipament fotografic/electronic in valoare de 1000 euro.

Premiul publicului: echipament fotografic/electronic in valoare de 500 euro.

Inscrierea se face aici: http://bit.ly/1EJAx4r

Data limita: 15 iulie 2015, 23.59 CET

Mai multe informatii la: http://bit.ly/1DyClf3
Regulamentul: http://pes.cor.europa.eu/documents/LivingTogether/livingtogether-rules_ro.pdf

Sursa: http://www.eurodesk.ro

 

Pin It on Pinterest

Share This