În perioada 28-30 noiembrie 2022 va avea loc cel mai important eveniment pentru întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) din Europa: SME Assembly 2022 – o călătorie de 3 zile despre antreprenoriat, economie, politici și inovare. Adunarea IMM-urilor are loc o dată pe an, în timpul Săptămânii europene a IMM-urilor. Anul acesta evenimentul va avea loc atât la Praga, Republica Cehă, cât și online. Marcați aceste zile în agenda dvs. pentru că vom reveni pentru a vă împărtăși tot ce trebuie să știți despre ediția din 2022.

Organizată de Comisia Europeană, împreună cu Președinția cehă a Consiliului Uniunii Europene, Adunarea va include o combinație de paneluri la nivel înalt, mese rotunde de experți, cursuri de master interactive și oportunități de creare de rețele. De asemenea, vom afla cine vor fi câștigătorii Premiilor pentru Promovarea Întreprinderilor Europene (EEPA) din acest an, cu una dintre cele mai așteptate ceremonii de premiere pentru comunitatea IMM-urilor având loc în timpul evenimentului.

Dacă doriți să aruncați o privire rapidă la momentele importante ale ediției anterioare a Adunării, nu ezitați să retrăiți experiența cu videoclipul de mai jos și să vă pregătiți pentru ceea ce va urma mai târziu în acest an!

Cine se poate implica?

  • antreprenori existenți și potențiali
  • tineri
  • organizații de afaceri și furnizori de sprijin pentru afaceri
  • autorităţi publice, instituţii de învăţământ

Cum functioneazã?

Săptămâna europeană a IMM-urilor oferă o șansă organizațiilor care oferă servicii de sprijin pentru afaceri pentru a le promova antreprenorilor din Europa. Organizațiile pot beneficia de branding și de promovarea evenimentelor lor printr-un site central situat pe site-ul Europa.

Evenimentele vor avea loc în cele 37 de țări participante, majoritatea evenimentelor europene și internaționale având loc la Bruxelles.

Vă puteți implica prin organizarea un eveniment sau participarea la un eveniment.

Pentru mai multe detalii și înscrieri: https://ec.europa.eu/growth/smes/sme-strategy/european-sme-week_en

Repere Adunarea IMM-urilor 2021 –

https://ec.europa.eu/growth/smes/sme-strategy/sme-assembly_en

Pin It on Pinterest

Share This