Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru, in colaborare cu Consiliile judetene din Regiunea Centru si reprezentantii Agentiei pentru Finantarea Investitiilor Rurale, dar si ai altor organisme regionale, vor prezenta, în toate cele 6 judete ale Regiunii Centru, informatii actualizate privind pregatirea de proiecte pentru perioada de finantare 2014-2020. Seria acestor evenimente include, intalniri de lucru la Miercurea Ciuc, Brasov, Covasna, Alba Iulia, Targu Mures si Sibiu. In acest fel, la nivel regional, peste 600 de persoane vor primi cele mai recente informatii privind proiectele finantate din fonduri europene, in urmatoarea perioada. Caravana se va derula în perioada 16-29 aprilie 2015, în fiecare din municipiile reședința de județ din Regiunea Centru, informații actualizate privind pregătirea de proiecte pentru perioada de finanțare 2014-2020.

Suita acestor evenimente a fost conceputa de ADR Centru pentru a veni in sprijinul potentialilor solicitanti de fonduri europene nerambursabile, alocate prin Programele Operationale 2014-2020. Transferul noilor informatii se bazeaza pe experienta dobandita prin implementarea POR 2007-2013, pe prezentarea proiectelor de succes si a metodelor prin care au fost depasite eventualele probleme intampinate pe parcursul derularii acestora. 

Europe Direct Regiunea Centru participă la cele 6 seminarii de informare din ”Caravana fondurilor europene” organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu Consiliile județene din Regiunea Centru şi reprezentanții altor organisme regionale ce derulează fonduri nerambursabile. În cadrul caravanei se vor prezenta fondurile europene ce sunt alocate în perioada 2014-2020 la nivelul Regiunii Centru și vor fi disponibile la nivel regional. Pe lângă programele derulate de ADR Centru, dar și celelalte programe operaționale derulate de alte organisme intermediare, se vor mai prezenta și programele cu finanțare europeană: Europa Creativă, Europa pentru cetățeni, ERASMUS+, Orizont 2020, COSME sau INTERREG. 

Va invitam sa fiti alaturi de noi pentru a afla informatii despre finantarea proiectelor europene incepand cu acest an! Pentru detalii privind organizarea acestor intalniri, urmariti pagina web www.regio-adrcentru.ro si pagina de Facebook a ADR Centru!
Alba Iulia, 20.04.2015

pdfPrezentare PNDR.pdf

pdfPrezentare POR 2014-2020.pdf

pdfAlte programe europene de finantare.pdf

 

[widgetkit id=91]

Pin It on Pinterest

Share This