Al treilea număr din publicația regională gratuită ”Info Regiunea Centru” a ajuns deja la cititori. Îl găsiți cu sprijinul consiliilor județene și al primăriilor de municipii, orașe și comune în peste 100 de localități din județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu.

INFO REGIUNEA CENTRU, Ediția a III-a, PUBLICAȚIE GRATUITĂ ÎN ZONA TRANSILVANIEI

La punctele de relații cu publicul, la ghișeele de taxe și impozite sau prin punctele intens tranzitate de cetățeni, ziarul ”Info Regiunea Centru” cu nr. 3 își așteaptă cititorii.

După ce în edițiile precedente am vorbit de marile proiecte prin care se dezvoltă în Regiunea Centru municipiile reședință din cele județe sau proiectele mari de infrastructură rutieră, în această ediție vorbim despre fondurile europene investite în dezvoltarea orașelor mai mici din Regiunea Centru, cum sunt Blaj, Sărmașu, Victoria, Zărnești, Iernut, Sovata, Teiuș, dar și la Mărginimea Sibiului sau Baia de Arieș. Vorbim și despre proiecte de reabilitare a infrastructurii rutiere sau despre cele dedicate modernizării infrastructurii medicale. În secțiunea cu informații despre Europa găsiți informații despre Programul de lucru al Comisiei Europene pentru anul 2019, despre programul de finanțare a panourilor fotovoltaice casnice, despre îngrijorările românilor ce au reieșit la ultimul Eurobarometru, despre elevii din Regiunea Centru sau bugetul alocat de România pentru sănătate. Alte inițiative și aplicații locale implementate în interesul cetățenilor sunt prezentate în paginile publicației, precum și două imagini reprezentative cu informații despre ce însemnă să fii cetățean în UE, dar și despre schema rolului și funcționării instituțiilor UE.

 Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru este editorul acestei publicații, prin Centrul de Informare Europe Direct Regiunea Centru, inclusiv cu resurse din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Dacă doriți să ne sprijiniți, așteptăm reacțiile dumneavoastră la articolele scrise, eventual solicitări de primire ziare, sau puteți contribui la acest ziar, propunând anumite subiecte. Vă stă la dispoziție echipa de comunicare a ADR Centru, Nicolae Mărginean și Mirela Groza, din cadrul Departamentului de Relații Publice și Comunicare, Alba Iulia, tel: 0258-818616, int. 122, 123; fax: 0258-818617, e-mail: relatii_publice@adrcentru.ro.

 

Aici puteți citi această ediție: Info Regiunea Centru, editia III

Pin It on Pinterest

Share This