*CE TREBUIE SĂ ȘTIM CÂND SOLICITĂM FONDURI NERAMBURSABILE

*CERINȚE UE PENTRU PROIECTELE DE DEZVOLTARE A ORAȘELOR

*TENDINȚE EUROPENE INTELIGENTE ÎN DEZVOLTAREA REGIUNILOR

Înțelegerea de către publicul larg a importanței unei planificări strategice a dezvoltării durabile și a rolului pe care-l are UE în dezvoltarea regiunilor a fost scopul realizării de către Centrul Europe Direct Regiunea Centru din cadrul ADR Centru a trei produse video.

Videoclipurile explică pe înțelesul tuturor care sunt căile și direcțiile prin care UE susține dezvoltarea regiunilor și a țărilor membre. Imagini, grafică și text, combinate într-un mod atrăgător au fost utilizate pentru a explica procesul de planificare a dezvoltării durabile la nivel regional, județean, micro-regional sau local, și pentru a prezenta cetățenilor modul cum pot afla mai multe informații despre fondurile nerambursabile.

Informațiile conținute în aceste produse video sunt prezentate într-un mod accesibil, facilitând asimilarea activă și proactivă a cunoștințelor sau, după caz, fixarea și sistematizarea cunoștințelor deja asimilate în rândul celor care vizionează materialul.

Cele trei materiale explică modul în care cetăţenii regiunii pot obţine informații despre fondurile nerambursabile disponibile într-un mod simplu şi rapid, prin Catalogul surselor de finanţare, soluțiile pentru îmbunătăţirea fluxurilor de circulație în orașe, oferite de Planurile de Mobilitate Urbană, și importanța planificării strategice a dezvoltării economice a Regiunii Centru prin concentrarea pe domeniile care ne asigură un avantaj competitiv – Specializare inteligentă pentru viitor.

 

8. Finanțare europeană pentru afacerile mici în 2016  Surse de finanțare nerambursabilă

Untitled    Mobilitate urbană 

Untitled1 Specializare inteligentă 

 

Pin It on Pinterest

Share This