Cu bune cu rele, ușor sau greu, s-a mai dus un an. Dacă ne-a fost greu sper să fi învățat ceva, dacă ne-a fost ușor să speram că va ține mult, dar să nu uitam că toate au un termen de valabilitate. 

Însă, tocmai din aceste motive, trebuie să ne bucurăm și să încercăm să avem cât mai multe momente plăcute, alături de prieteni, colegi și familie.

După cum spun datele statistice, majoritatea românilor au încredere în UE (52%, față de 36% media europeană) mai mult decât în propriul guvern (29% în România, față de 31% media europeană), iar 59% dintre români și 53% dintre europeni consideră că ar trebui luate mai multe decizii la nivelul Uniunii Europene într-o serie de domenii, cum ar fi combaterea terorismului, promovarea democrației și a păcii, protecția mediului, promovarea egalității de șansă între femei și bărbați și abordarea aspectelor privind migrația din afara UE. În speranța că Europe Direct Regiunea Centru a reușit și în acest an să vă fie alături cu o informație utilă, un concurs sau evenimente, vă vom sta la dispoziție și în 2017 oricând aveți întrebări sau doriți mai multe informații despre UE.

Vă dorim să aveți un An Nou fericit, iar atașat aveți lista cu evenimentele de Revelion organizate în Regiunea Centru.

Alba
În noaptea de Revelion din acest an, albaiulienii sunt invitați, din nou, să petreacă momentul de trecere dintre ani asistând la focurile de artificii organizate de Primăria municipiului Alba, în Piața Cetății Alba Carolina.
http://ziarulunirea.ro/revelion-2017-in-piata-cetatii-din-alba-iulia-focuri-de-artificii-cadoul-municipalitatii-pentru-pentru-localnici-la-trecerea-dintre-ani-402637/ 

Brașov
La petrecerea în aer liber, organizată de Primăria Brașov, sunt invitați mai mulți artiști. DJ Project, Anna Lesko și Trupa Coco îi vor face pe brașoveni și pe turiști deopotrivă să danseze până în zorii zilei. În primele secunde ale noului an 2017, cerul va fi luminat de un impresionant foc de artificii.
http://www.mytex.ro/stiri/546-expres/539363-brasov-s-a-stabilit-cine-va-canta-in-piata-sfatului-la-aprinderea-luminilor-de-sarbatori-si-de-revelion.html 

Covasna
Anul acesta cetățenii din Covasna îți vor lua rămas bun de la vechiul an cu focuri de artificii, concerte și bal stradal, care vor avea loc în centrul Municipiului Sfântu Gheorghe. În 2016, atmosfera de revelion va fi declanșată de către Grid, care promite melodii și ritmuri funky plăcute, urmat de formația ungară Takáts Tamás Blues Band, începând cu ora 23.20. Formația va oferi un concert de o oră și jumătate „Rock & roll optimist, pentru a ne alunga tristețea”. La miezul nopții, vom ciocni paharele în cinstea anului nou în timp ce va avea loc artificiile. De la ora 1.00 vor urca pe scenă Luiza Zan & Snaps Vocal Band cu concertul lor Return to Funkever.
http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=&pid=3531 

Mureș
Revelionul în stradă este organizat anul acesta de Primăria Târgu Mureș în Piața Victoriei. Începând cu ora 22, vor deschide petrecerea DJ Thomas PCZ și MC Ionutz Florea pentru ca invitații de onoare – trupa IRIS – să susțină un concert, alături de soprana Felicia Filip.
http://www.tirgumureseanul.ro/detali-stire/lista/eveniment/articol/revelion-cu-iris-si-felica-filip.html 

Sibiu
Casa de Cultură a municipiului Sibiu a invitat următorii artiști să cânte în această noapte specială: Uriah Heep, Carla’s Dreams, Maxim, Domino, Rita și Daggu Project. La miezul nopții programul include un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice. 
http://www.cultura.sibiu.ro/cal_main/event/4213/ 

LA MULTI ANI 2017 !!!

 

Pin It on Pinterest

Share This