În județul Sibiu are loc Săptămâna Biodiversității, un eveniment dedicat protecției mediului și dezvoltării durabile. Un eveniment deosebit, intitulat Săptămâna Biodiversității este organizat pentru angajații și copii angajaților societății SOMAREST, membri ai Rețelei Multiplicatorilor de Comunicare din Regiunea Centru, coordonată de Europe Direct Regiunea Centru. Acest eveniment inovator și educativ se va desfășura în perioada 6-9 iunie 2023 la punctul lor de lucru din Avrig.

Săptămâna Biodiversității reprezintă o inițiativă demnă de luat în seamă, prin intermediul căreia societatea își propune să sensibilizeze angajații și comunitatea locală cu privire la importanța protejării mediului înconjurător și a dezvoltării durabile. În acest sens, compania a programat diverse activități de educație ecologică, care vor avea loc pe data de 6 iunie, la punctul lor de lucru din Avrig.

Evenimentul va beneficia de prezența studenților din cadrul Facultății de Științe, Muzeului de Istorie Naturală, Palatului Copiilor Sibiu și Decathlon, care vor oferi ateliere interactive și prezentări legate de biodiversitate și protecția mediului. Participanții vor avea ocazia să descopere inițiativele companiei în aceste domenii și să se implice activ în proiectele de conservare a mediului.

Săptămâna Biodiversității va fi o oportunitate valoroasă pentru angajații companiei, copiii acestora și invitații din mediul academic și public de a se întâlni și de a colabora în vederea promovării unei atitudini responsabile față de mediu. Scopul principal al evenimentului este să genereze înțelegerea și conștientizarea necesității protejării biodiversității și mediului înconjurător, încurajându-i pe participanți să ia măsuri concrete în acest sens.

Agenda Saptamana Biodiversitatii 6-9 iunie

Pin It on Pinterest

Share This