Aveți mai jos ultimele detalii. Haideți alături de noi. Vă puteți înscrie aicihttp://bit.ly/dezbatere-concurs. Aveți prezentate informațiile și materialele cu care ne așteptăm oaspeții, toți cei ce vin la dezbateri, precum și programul desfășurării evenimentelor. 

– 8 aprilie 2019  / Loc: Amfiteatrul A9, Universitatea ”1 Decembrie 1918”, Strada Gabriel Bethlen 5, Alba Iulia

– 15 aprilie 2019 / Loc: Aula Magna, Universitatea ”Lucian Blaga”, str Lucian Blaga 2-2A, Sibiu

18 aprilie 2019 / Loc: Aula Universității, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie, Strada Nicolae Iorga nr 1, Târgu Mureș

– 23 aprilie 2019  / Loc: Cinema ”Patria” Sala mică, Bulevardul 15 Noiembrie 50, Brașov

Durata eveniment (indiferent de locație): 12.00-14.00

Descriere: Vom discuta și dezbate despre impactul UE în viața noastră și cum putem contribui la îmbunătățirea lucrurilor. Evenimentul este o dezbatere concurs dedicată cetățenilor care doresc să aibă un cuvânt de spus pentru viitorul lor. Un concurs care-ți permite să arăți dacă „ai cuvintele la tine”  unde cei mai buni vor câștiga participarea la o super tabără de leadership, unde se vor relaxa și vor învăța de la specialiști în comunicare, media și democrație.

Poți fi: participant la dezbatere, participant în public

Ce câștigă participanții:

LA DEZBATERE: șansa de a fi auzit, de a transmite mesaje și de a influența opinii, de a fi unul dintre cei ce schimbă lucrurile, o echipă cu care să muncești, aprecierea ideilor expuse și toate materialele primite și de participanții în public.

Mai câștigi: un tricou (pro sau contra), un set de materiale promoționale, o diplomă de participare. Cei mai buni participă gratuit la o tabără de vară. 

 ÎN PUBLIC:  șansa de a participa la discuții, de a afla informații utile sau importante, de a se implica într-o activitate civică , de a susține oamenii care gândesc ca tine.

Mai câștigi: materiale informative pe tema alegerilor europene, un material DIY –o provocare hand-craft, un pix și un semn de carte cu bilete autoadezive. Mai ai șansa să participi la o tabără de vară și de a obține un set de materiale promoționale dacă ești printre cei activi.

!!!Evenimentul va fi transmis live pe Facebook!

Derulare eveniment:

12.00 – 12.10:  Prezentare invitați, temă

12.10 – 12.40:  Uniunea Europeană, avantaje și dezavantaje

12.40 – 12.50:  Prezentare echipe – concurs dezbatere: desemnare poziție pro sau contra, pregătire în interiorul echipelor de concurs, sli.do, interacțiune cu publicul

12.50 – 13.30:  Concurs dezbatere – „Viitorul Europei”, concurs pe echipe, despre viitorul UE – integrare vs. state naționale.

            Etape (membri: PRO – P1/P2/P3, CONTRA C1/C2/C3)

13.30 – 13.50:  Interacțiune cu publicul și invitații: întrebări pentru concurenți și/sau opinii/completări din partea invitaților sau a publicului

13.50 – 14.00:  Vot sală/slido, desemnare câștigători

14.00 – 14.15:  Sumar și concluzii discuții

Organizator: Centrul Europe Direct Regiunea Centru din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru

Parteneri: Asociația Forum Apulum, Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie din Târgu Mureș și Primăria Municipiului Brașov.

 

Pin It on Pinterest

Share This