În perioada 1 iunie – 31 octombrie 2016, echipa Centrului de informare Europe Direct Regiunea Centru, din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, vă invită să participaţi la concursul foto “What EU did for YOU?/Ce a făcut UE pentru TINE?”.

Vor fi acordate trei premii fiecare în valoare de 200 euro fiecare, TVA inclus.

În cadrul acestui concurs foto, participanții se vor înscrie prin transmiterea a două fotografii care să reflecte imaginile unei locații, proiect, oraș, obiective turistice etc, finanțate prin fonduri europene. Dintre cele 2 fotografii o imagine trebuie să fie dinainte de renovare/reabilitare/modernizare și o imagine de după implementare proiect. Din cele două imagini Organizatorul va realiza un colaj foto B-A (before-after) care, alături de descrierea imaginilor, va fi publicat în social-media pentru a fi apreciat de către cetățeni.

Se pot înscrie ca poză ”de dinainte” și imagini alb-negru care să reflecte același loc ca și în poza de după implementarea proiectului european. Poza ”de după” trebuie să reflecte modul în care prin proiectul european s-a îmbunătățit, revigorat, însuflețit aceeași locație, prin fonduri europene. Pozele pot conține atât oameni în imagini, cât și alte elemente ce demonstrează că obiectivul respectiv s-a modernizat prin fonduri europene (panouri, autocolante, afișe). Fiecare imagine va fi însoţită de o scurtă descriere despre modul în care proiectul sprijină și este util comunităţii şi mediului înconjurător. Descrierea nu va cuprinde mai mult de 50 cuvinte.

Atenţie! Pentru a fi recepționat pe adresa de e-mail a Centrului Europe Direct (europedirect@adrcentru.ro), mesajul poate avea dimensiunea de maxim 10 MB. În cazul în care fotografiile depășesc acest volum, se vor transmite în mai multe mesaje sau utilizați alte modalități de transfer.

Concursul de fotografie își propune să evidențieze dezvoltarea adusă comunităților prin proiectele cu finanțare nerambursabilă europeană. Se înscrie în concurs orice fotografie care prezintă un proiect finanțat de UE din Regiunea Centru, și nu numai. Tipuri de proiecte ce pot fi reflectate în imagini sunt: drumuri reabilitate, pensiuni, agroturism, orașe modernizate, cetăți și alte obiective turistice restaurate, școli, centre sociale, firme, sisteme de transport etc, îmbunătățite cu ajutorul fondurilor europene.

Mai multe despre desemnare câștigători, condiții de înscriere și participare, dar și alte precizări aveți în regulamentul concursului.

pdfRegulament_Concurs

Pin It on Pinterest

Share This