UN NOU QUIZ EUROPE DIRECT REGIUNEA CENTRU LA CARE RĂSPUNZI ȘI CÂȘTIGI OBIECTE PROMOȚIONALE!

Europe Direct Regiunea Centru va recompensa cetățenii care cunosc sau vor să afle mai multe date despre Uniunea Europeană. De aceea vă propunem un chestionar (quiz) al cărui scop este acela de a testa nivelul de cunoștințe despre UE. Dacă ați răspuns corect la toate întrebările câștigați un set de materiale promoționale! Dacă nu știți sau nu sunteți siguri de răspuns, puteți căuta informațiile și apoi puteți răspunde. Aveți mai multe șanse de a răspunde corect la întrebări. Avem seturi de obiecte pentru cel puțin 200 de respondenți la acest quiz pe teme europene.

În chestionarul din acest an găsiți întrebări despre principalele date eveniment sărbătorite în 2017, când aniversăm 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma, 30 de ani de la lansarea programului Erasmus și 10 de ani de la aderarea României la UE. În plus, anul acesta este primul an în care tinerii pot să beneficieze de înscrierea în programul de voluntariat sau ucenicie Corpul European de Solidaritate.
La final vă rugăm să mai ne acordați câteva secunde pentru a ne transmite opinia voastră legată de cele cinci posibile scenarii pentru viitorul Europei, lansate de președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker în dezbatere publică în martie 2017.

Cine poate participa?
La acest concurs poate participa orice persoana fizică cu domiciliul în Regiunea Centru, respectiv în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Pot participa și persoane din alte regiuni sau județe ale țării, dar pentru cei ce nu au domiciliul în Regiunea Centru, livrarea obiectelor promoționale câștigate se va face pe cheltuiala câștigătorului/reprezentantului acestuia. Prin participarea la acest chestionar, participanții acceptă și se supun următoarelor reguli.

CUM: Intră pe link și urmează pașii: http://www.quiz2017.europedirect-adrcentru.ro/ 

PASUL 1 – ÎNREGISTREAZĂ-TE pe www.europedirect-adrcentru.ro!
Loghează-te dacă ai cont sau fă-ți cont dacă nu ai! Pentru cont ai nevoie de nume, prenume, un username și o parolă, pentru ca apoi să poți răspunde la întrebări. Nu poți rezolva quiz-ul dacă nu ești logat! Cu același username poți intra ori de câte ori dorești pentru a răspunde la întrebări.

PASUL 2 – ZONA DE QUIZ
QUIZ-ul are 12 secțiuni de întrebări. Fiecare întrebare are cel puțin 3 variante/opțiuni de răspuns cu o singură variantă corectă. Dacă ai răspuns la o întrebare poți merge mai departe. Dacă ai greșit răspunsul la o întrebare ești scos automat din test. Poți reintra ori de câte ori dorești pentru a da răspunsul corect.

PASUL 3 – CUM CÂȘTIGI OBIECTE PROMOȚIONALE?
Dacă ai răspuns corect la toate întrebările ești câștigătorul unui set de obiecte promoționale. Un participant poate câștiga doar un singur set de obiecte promoționale. În acest sens, vei primi un e-mail în care vei fi anunțat că ai răspuns corect și ți se vor solicita datele de contact, care vor fi folosite pentru trimiterea obiectelor. În momentul în care ai câștigat setul de promoționale vei primi informații și despre materialele ce le vei primi (ex. set: tablă magnetică de frigider, suport de telefon mobil, ramă foto, un rucsac textil etc).

PASUL 4 – CUM INTRI ÎN POSESIA OBIECTELOR PROMOȚIONALE?
După ce ai fost anunțat că ai câștigat, îți vor fi solicitate datele de contact complete pentru a putea identifica locația din care ești. În cazul în care ai domiciliul în unul din județele Regiunii Centru, obiectele promoționale se vor trimite la sediul Biroului regional ADR Centru din municipiul reședință de județ, respectiv în Brașov, Sfântu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Sibiu, Târgu Mureș. Consultă aici adresele birourilor din cele 6 județe ale Regiunii Centru, de unde poți să îți ridici obiectele promoționale. Pentru Alba, obiectele promoționale se ridică de la sediul Centrului de Informare Europe Direct Regiunea Centru, Alba Iulia, str Decebal, nr 12. În momentul în care transmiți datele de contact poți opta fie pentru ridicarea obiectelor de la sediul central sau al unuia dintre birourile regionale, fie livrarea setului la adresa furnizată, contracost. Setul de promoționale se poate expedia prin Poșta Română sau Curier, dar cheltuielile de transport vor fi suportate de către cel ce a câștigat, costul fiind de cca. 20 lei.

Pin It on Pinterest

Share This