ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

#EUinMyRegion: Participă la o vânătoare de proiecte, în toată Europa!

În perioada 2 mai - 14 iunie, toți cetățenii Uniunii Europene sunt invitați să participe la o vânătoare de proiecte în cadrul căreia mii de companii și alte investiții finanțate cu bani europeni își deschid ușile și își spun povestea. Regulamentul concursului este foarte simplu, iar premiile puse în joc constau în excursii în doi, în capitalele europene.

Parcul național Bucegi, Palatul Patriarhiei din București, Complexul muzeal de Științe ale naturii din Constanța, Cetatea forticifată Alba Carolina din Alba Iulia sau spațiul public recent renovat din centrul istoric al Timișoarei sunt doar câteva dintre cele 44 de proiecte de pe tot teritorul României care și-au deschis porțile și așteaptă vânători potențiali de proiecte.

Astfel, cu ocazia vizitării unui proiect sau a participării la un eveniment organizat în cadrul campaniei Europa în regiunea mea, veți primi o imagine printată pe care veți descoperi numeroase situri și monumente europene. Trebuie să identificați numărul țărilor reprezentate în imagine și să introduceți răspunsul dumneavoastră online.

Dacă răspundeți corect, veți trece în etapa următoare, în care puteți urmări un material video de 10 secunde despre un proiect finanțat de UE. Trebuie să identificați statul membru al UE în care s-a realizat filmarea.

Dacă răspundeți corect și la această întrebare, treceți în a treia etapă, care se va desfășura miercuri, 14 iunie, la ora 20:00 (ora de vară a Europei Centrale). Va trebui să fiți primul (prima) care răspunde corect la o întrebare finală ca să câștigați o excursie pentru două persoane într-o capitală europeană pentru a descoperi proiecte UE și multe altele...

Pagini utile:

Aflați mai multe despre politica regională a UE și alte fonduri UE.

Pagina dedicată campaniei „Europa în regiunea mea”

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord