ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Finanțare europeană pentru afacerile mici în 2016

În 2016 micii antreprenori beneficiază de mai multe oportunități de finanțare prin intermediul fondurilor europene.

Programul Operațional Regional acordă finanțări de până la 200.000 de euro, fără cofinanțare proprie.

Programul Operațional Competitivitate acordă aceeași sumă celor care dețin un brevet sau dreptul de utilizare a rezultatelor cercetării și înființează start-up-uri și spin-off-uri inovative.

Prin Programul Operațional Capital Uman puteți accesa până la 25.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri în domeniile creative, iar pentru înființarea unor activități neagricole în mediul rural Programul Național de Dezvoltare Rurală acordă finanțări de 50.000 de euro sau 200.000 de euro.

Catalogul Surselor de Finanțare

Echipa Centrului de informare Europe Direct Regiunea Centru vine în sprijinul dumneavoastră publicând la începutul fiecărei luni o sinteză a programelor de finanțare active disponibile prin intermediul fondurilor europene și guvernamentale - Catalogul Surselor de Finanțare.

Acesta poate fi consultat la adresa de internet: http://www.adrcentru.ro/Detaliu.aspx?t=PFCatalog

Pentru a primi prin e-mail o notificare privind publicarea Catalogului vă invităm să vă înregistrați la următoarea adresă de internet: http://www.adrcentru.ro/solicitareInformatii.aspx

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord