ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

S-a lansat Competiţia pentru desemnarea “Destinaţiei Turistice Culturale Durabile 2015“ Tema: Turismul de Patrimoniu Industrial

 

Reţeaua Europeană de Turism Cultural – ECTN a lansat competiţia pentru desemnarea „Destinaţiei Turistice Culturale Durabile 2015”, la Bruxelles, în data de 26 Mai 2015. Acest premiu se adresează tuturor destinaţiilor turistice din Europa, fiind atât în beneficiul destinaţiilor, al comunităţilor, afacerilor, cetăţenilor, cât şi în beneficiul vizitatorilor.

Premiul ECTN se bazează pe o competiţie organizată în jurul unei teme anuale, fiind atât în beneficiul destinaţiilor, al comunităţilor, afacerilor, cetăţenilor, cât şi în beneficiul vizitatorilor. Tema din acest an, „Turismul de Patrimoniu Industrial”, a fost stabilită în concordanţă cu Campania pentru „Anul European al Patrimoniului Industrial şi Tehnic, 2015”, lansată de către Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Patrimoniu Industrial şi Tehnic (E-FAITH), la Comitetul Regiunilor în Bruxelles, pe data de 6 Martie 2015.

Câştigătorii – winner (locul I) şi runners-up (locurile II şi III) – vor fi anunţaţi la ceremonia de decernare a premiilor organizată în cadrul conferinţei internaţionale „Patrimoniul Industrial: Perspective de Dezvoltare Durabilă a Turismului în Europa”, care va avea loc la Riga, Letonia, în perioada 18-19 Septembrie 2015, la care toţi candidaţii vor fi invitaţi să participe.

Formularul de înscriere poate fi descărcat de pe site-ul http://www.culturaltourism-network.eu/award-2015.html. Toate secţiunile din formular vor fi completate în limba engleză, iar dosarele de participare vor fi transmise până la data de 30 Iunie 2015, ora 24.00 CET (ora Europei Centrale) la adresele Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. şi Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Nu se percepe nici o taxă de participare la această competiţie.

Destinaţiile câştigătoare vor fi recunoscute ca exemple de excelenţă, constituind surse de inspiraţie pentru alte destinaţii turistice şi încurajând dezvoltarea unor iniţiative regionale viitoare.

Materialele vor fi prezentate, cu acordul aplicatului, pe site-ul www.culturaltourism-network.eu şi promovate în reţele de socializare ale ECTN.

Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să consultaţi site-ul: www.culturaltourism-network.eu

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord