ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Concurs foto “Viitorul nostru este în alimentație”

 

Cum influențează obiceiurile noastre alimentare lumea în care trăim? Împărtășește opinia ta printr-o fotografie și trimite-o până pe 10 aprilie. Concursul este deschis tinerilor între 15 și 25 de ani din întreaga lume.

Înscrie-te în concurs pe pagina de facebook EuropeAid și trimite o fotografie însoțită de o legendă, de maximum 140 de caractere, și un text explicativ de maximum 1000 de caractere. Poți înscrie în concurs mai multe fotografii, dar va fi jurizată doar fotografia care strânge cele mai multe voturi.

Poți trimite fotografiile într-una din cele trei categorii: cum afectează alimentele pe care le mâncăm mediul, societatea sau economia. Vor fi selectați șase câștigători, câte unul pe fiecare continent, care vor participa la Zilele Europene ale Dezvoltării 2015 în Bruxelles, unde își vor împărtăși opiniile cu liderii din întreaga lume.

Mai multe infromații pe site-ul EUDevDays http://www.eudevdays.eu/photocontest

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord