ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Concurs de eseuri: "Ce trebuie să facă antreprenorii și guvernul pentru a deveni mai inovativi?" (2)

Direcția Generală pentru Piață Internă, Industrie, Antreprenoriat și IMM-uri a Comisiei Europene a lansat Concursul de eseuri pentru tineri 2018. Sunt invitați să participe tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani din statele membre ale Uniunii Europene și țările partenere COSME. 

Cei care doresc să participle la concurs sunt invitați să scrie un eseu în limba engleză, de maximum 2.500 de cuvinte, răspunzând la întrebarea: "Ce trebuie să facă antreprenorii și guvernul pentru a deveni mai inovativi?".

Cei trei finaliști vor fi invitați la Adunarea IMM-urilor de la Graz, Austria, în noiembrie 2018, unde își vor prezenta eseurile în fața unei audiențe de peste 500 de delegați din lumea companiilor și antreprenoriatului, iar costurile călătoriei vor fi acoperite de organizatori. Câștigătorul va fi ales prin votul publicului.

Termen limită de înscriere este 16 septembrie 2018.

Mai multe informații sunt disponibile la adresa: https://blogs.ec.europa.eu/promotingenterprise/yec2018-launch/

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord