ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Să trăim în armonie cu pădurea

 

 

Acum poți citi în limba română publicația Descoperă poveștile din pădurile noastre a Comisiei Europeană – Direcția Generală Agricultură și Dezvoltare Rurală.

În toate culturile europene găsim legătura simbolică dintre viața unui copac și viața unei ființe umane. Antologia de față oferă o nouă perspectivă asupra acestei legături, prin poezii și fragmente de proză din toate statele membre ale Uniunii Europene. Textele sunt ilustrate cu desene făcute de copii, care oferă o imagine colorată, unică și perspicace a modului în care aceștia percep pădurile, precum și a ceea ce așteaptă din partea noastră.

Europa are nevoie de pădurile sale, iar pădurile au nevoie de sprijinul Uniunii Europene. Traiul în armonie cu pădurile este o parte importantă a vieții noastre de zi cu zi. De data aceasta, copiii și literatura ne învață cum să folosim această minunată resursă și cum să ne purtăm cu ea.

Publicația poate fi consultată aici: Povești din pădurile noastre

Descoperă multe alte publicații gratuite, disponibile inclusiv în limba română, în librăria Uniunii Europene:

 https://bookshop.europa.eu/ro/home/

 

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord