ed logoadr logoue logo frontregio logo front

 

Concurs foto pe tema accesului la justiție pentru persoanele cu dizabilități

Forumul European al Persoanelor cu Dizabilități invită toți cetățenii Uniunii Europene, ai Spațiului Economic European sau rezidenții de toate vârstele să participe la concursul foto „Revendică drepturile tale”. Participanții sunt provocați să surprindă într-o singură imagine cum arată accesul la justiție (sau lipsa acestuia) pentru persoanele cu dizabilități. 

Cine poate participa

Concursul se adresează cetățenilor UE/SEE sau rezidenților de toate vârstele și nu există taxă de participare. Participantul trebuie să fie o persoană și nu o organizație.

Cum poți să candidezi

Participanții trebuie să evidențieze experiența persoanelor cu dizabilități în sistemul de justiție, într-o singură fotografie.

Fiecare participant trebuie să trimită:

  • O singură fotografie (reprezentând tema „Revendică drepturile tale”).
  • O scurtă descriere (în engleză), precum și numele autorului, locul (orașul și țara) în care a fost făcută fotografia.
  • O copie semnată a autorizației pentru drepturi de autor. Sunt necesare două semnături, una de la persoana care a făcut fotografia și una de la persoana (ele) care apare în imagine.

Toate fotografiile trebuie să fie originale, iar participantul trebuie să fie singurul proprietar sau cesionarul drepturilor de autor.

Trei dintre fotografiile înscrise în concurs vor fi premiate. Un juriu va selecta 20 de finaliști. Toate cele 20 de fotografii ale finaliștilor, inclusiv cele trei câștigătoare, vor fi expuse cu ocazia diferitelor evenimente, precum și în alte țări europene, inclusiv cu ocazia Zilei Europene a Persoanelor cu Dizabilități și expoziției de fotografie de la Bruxelles.

Cei trei câștigători vor fi, de asemenea, invitați la Bruxelles pentru a participa la Ziua Europeană a Persoanelor cu Dizabilități organizată de Comisia Europeană în perioada 28-29 noiembrie 2019, la Bruxelles.

Premii

Din cei 20 de finaliști, juriul va selecta cei trei câștigători. Aceștia vor primi: Premiul 1: 500 de euro; Premiul 2: 300 de euro; Premiul 3: 200 de euro.

Termen limită

 Fotografiile trebuie trimise la Naomi Mabita - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 15 septembrie 2019, ora 23.59 CET.

Mai multe informații: http://www.edf-feph.org/newsroom/news/reclaiming-your-rights-2019-photo-competition-now-open-submissions

Demo

CENTRUL DE INFORMARE EUROPE DIRECT
Regiunea Centru

Strada DECEBAL, Nr. 12, cod postal 510093,
Alba Iulia, Judetul Alba
Tel: 0358 403 121
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Navigând în continuare pe site-ul www.europedirect-adrcentru.ro vă exprimați acordul cu privire la politica de confidențialitate. Mai multe detalii aici. Sunt de acord